Facebook Pixel Αυτός είναι το πρώτο φαβορί για αντι-Γκιστ!
| 2014-06-13 17:33:00

Αυτός είναι το πρώτο φαβορί για αντι-Γκιστ!

Αυτός είναι το πρώτο φαβορί για αντι-Γκιστ!

Οι εξελίξεις για την... επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» και ο Sportdog σας αποκαλύπτει τι γίνεται με τον Γκιστ, αλλά και τον υποψήφιο αντικαταστάτη του!

Μπορεί το όνομα του Τζέιμς Γκιστ να μη υπήρχε στην χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου... χαιρέτησαν μεταξύ άλλων οι Λάσμε, Ματσιούλις και Μπράμος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Αμερικανός θα μείνει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είχε ειδική οψιόν στα συμβόλαιο των τριών παικτών και δεν την ενεργοποίησε, κάτι που δεν συνέβη με τον Γκιστ, ο οποίος έχει συμβόλαιο που δεσμεύει και τις δύο πλευρές για τη σεζόν 2014-15.

Αυτό όμως, όπως σας γράψαμε στον sportdog από χθες το απόγευμα, δεν σημαίνει κάτι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Sdog Pick n' Scroll», παίκτης (πρώην πλέον) του Παναθηναϊκού από τους... option out, αποκάλυψε ότι ο Γκιστ έχει ήδη ενημερωθεί να βρει ομάδα! Και αυτό δεν συνέβη τώρα, αλλά πριν από τους τελικούς...

Ίσως για αυτό ο Αμερικανός μετά τον τραυματισμό, επέστρεψε άμεσα στους τελικούς και ήταν «αφηνιασμένος». Ένιωσε πίεση να δείξει ότι αξίζει να μείνει ή ίσως και πίεση για να δείξει στον... επόμενο εργοδότη πως δικαιούται συμβολαίου.

Ο Γκιστ λοιπόν θα φύγει και ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, χωρίς όμως να βιάζεται, αφού έχει άλλες προτεραιότητες. Θα περιμένει λοιπόν να βρει ομάδα ο Αμερικανός και μετά θα πάρει τον... αντι-Γκιστ.

Η στήλη ωστόσο «Sdog Pick n' Scroll» έχει ήδη τον πρώτο υποψήφιο, ο οποίος θα «παίξει δυνατά» τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για τον Κένι Γκάμπριελ. Τον Αμερικανό του Ρεθύμνου (25χρ, 2μ05) που έκανε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα της Κρήτης και για αυτό ο Παναθηναϊκός... έχει κυκλώσει το όνομα του.

Ο Γκάμπριελ είχε 12,8π μέσο όρο,54% στα 2π, 33% στα 3π, 9,35ριμπ κ 397 ranking,όπου ήταν 5ος στην Α1! Στα ματς με ΠΑΟ είχε 13π-7ρ και 16π-15ρ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags