Facebook Pixel Οριστικές εξελίξεις με Καλάθη!
| 2014-06-17 23:15:00

Οριστικές εξελίξεις με Καλάθη!

Οριστικές εξελίξεις με Καλάθη!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του sportdog για τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. Τελικά θα έρθει στον Παναθηναϊκό ή όχι; Ιδού η οριστική απάντηση!

Ο Παναθηναϊκός «κυνήγησε» πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες την περίπτωση του Νικ Καλάθη, έκανε... τρελή πρόταση με πολύ υψηλό συμβόλαιο στον Ομογενή γκαρντ, ωστόσο δεν φαίνεται πως η υπόθεση θα προχωρήσει.

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως η υπόθεση έχει πάρει αρνητική τροπή και όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», το... σήριαλ Καλάθης, τέλειωσε για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα ασχοληθούν άλλο με τον Νικ, ο οποίος αποτελούσε βασικότατο στόχο για τον «νέο Παναθηναϊκό» του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το επικείμενο «ναυάγιο», είναι πολύ πιθανό η εξέλιξη αυτή να οφείλεται στην «σφήνα» της Φενέρ και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, από τον οποίο ο Καλάθης ζήτησε λίγες ημέρες προθεσμία για να απαντήσει, αλλά και η επιμονή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον κάνει δικό της.

Στο «τριφύλλι» πάντως δεν πρόκειται να χάσουν καθόλου χρόνο ούτε φυσικά και να... απομακρυνθούν από τον στόχο τους. Ήδη ψάχνουν το εναλλακτικό σενάριο, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Ιβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags