Facebook Pixel Το "Γιαννάκη" που "τρέλανε" τον Μανιάτη!
| 2014-06-19 12:00:00

Το "Γιαννάκη" που "τρέλανε" τον Μανιάτη!

Το "Γιαννάκη" που "τρέλανε" τον Μανιάτη!

Πώς ακριβώς ξεκίνησε το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα; Τι είναι αυτό που "έφτιαξε" τον παίκτη του Ολυμπιακού; Ποιος είπε "άντε γαμ... ρε μου..."; Όλο το παρασκήνιο μόνο εδώ!

Ο μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή και πήρε στη συνέχεια μεγάλες διαστάσεις.

Σε κάποια φάση του "διπλού" οι δύο παίκτες, που έπαιζαν σε διαφορετική ομάδα, διαφώνησαν για ένα πλάγιο. "Δικιά μας η μπάλα", φώναξε ο Τζαβέλλας. Ο Μανιάτης διαφώνησε και ο παίκτης του ΠΑΟΚ του απάντησε: "Εντάξει, Γιαννάκη, δικιά σου". Και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποκρίθηκε: "Τα Γιαννάκη και αυτά στον ΠΑΟΚ. Εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ".

Η συνέχεια δόθηκε μετά το "διπλό" όταν οι διεθνείς πήγαν για νερό. Ο Τζαβέλλας το συνέχισε από εκεί που το άφησε ο Μανιάτης και έπεσαν κάποια "γαλλικά".

Ο Τζαβέλλας περίμενε στη συνέχεια τον μέσο των Ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια και του είπε μόλις τον είδε: "Εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ και δεν είναι και Ολυμπιακός. Είναι Εθνική και να φέρεσαι όπως πρέπει", του είπε. Ακολούθησαν νέα μπινελίκια και αμυντικός του ΠΑΟΚ είπε κάποια στιγμή: "Αντε γαμ... ρε μου... Από την πρώτη μέρα είμαστε μια ομάδα εδώ, 22 παίκτες και εσύ ένας ρουφιάνος, μόνος σου"!

Το φοβερό είναι ότι όλα αυτά ειπώθηκαν με τον Φερνάντο Σάντος να είναι μπροστά! Λίγο πριν οι οι δύο διεθνείς πιαστούν στα χέρια, ο Τοροσίδης, ο Κονέ και ο Παπασταθόπουλος τούς χώρισαν και κάπου εκεί τα πνεύματα ηρέμησαν.

Tι ετοιμάζει ο Μαρινάκης στον Παναθηναϊκό; Μεταγραφή-αρπαγή, σου αποκάλυψε ο sportdog!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags