Facebook Pixel Η «απειλή» Μανιάτη για την Εθνική!
| 2014-06-21 22:46:00

Η «απειλή» Μανιάτη για την Εθνική!

Η «απειλή» Μανιάτη για την Εθνική!

Μετά το επεισόδιο με τον Τζαβέλα, ο διεθνής μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνος του. Διαβάστε το ρεπορτάζ στον sportdog.

Νέες πληροφορίες για το επεισόδιο που υπήρξε πριν από λίγες ημέρες στην προπόνηση της Εθνικής μεταξύ του Γιώργου Τζαβέλλα και του Γιάννη Μανιάτη σας αποκαλύπτει σήμερα ο Sportdog, ο οποίος σας ενημέρωσε και για τον άνθρωπο που «έδωσε» την είδηση στα ΜΜΕ.

Γιατί η ατάκα του Μανιάτη «βγάλτε μου εισιτήριο για Ελλάδα», δεν ήταν η μοναδική που ακούστηκε μετά τα όσα έγιναν και τις ατάκες περί... Τούμπας και ρουφιάνου.

Όπως έμαθε λοιπόν η στήλη «sportdog penalty», αν ο Μανιάτης λόγω...Τζαβέλα επέστρεφε πρόωρα από την Βραζιλία, θα τον ακολουθούσε και ακόμα ένας συμπαίκτης του στην Εθνική! Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τον οποίο ακολουθούν... ίδια πορεία.

Τουλάχιστον είχε ακουστεί κι αυτό, σαν απειλή, στις ατελείωτες συζητήσεις (και τηλεφωνικές) που έγιναν μετά το γνωστό επεισόδιο. Βέβαια, η απειλή αυτή δεν έγινε ποτέ πράξη, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες τα πνεύματα ηρέμησαν και ο άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κανονικά στο ματς με την Ιαπωνία, στο οποίο ήταν μάλιστα και ο καλύτερος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Για να μεταπειστεί πάντως ο Μανιάτης και τελικά να μείνει στην Βραζιλία, εκτός από τα μέλη της ομάδας, καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και πρόσωπα από την Ελλάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags