Facebook Pixel Απίστευτη πρόταση σε Μάντζαρη!
| 2014-06-22 13:45:00

Απίστευτη πρόταση σε Μάντζαρη!

Απίστευτη πρόταση σε Μάντζαρη!

Δεν υπάρχει το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού. Μιλάμε για πολύ χρήμα. Και πώς να αρνηθεί δηλαδή; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Τρελά λεφτά προσφέρει το χρόνο στον Βαγγέλη Μάντζαρη η Γαλατασαράι για να τον πείσει να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία.

Όπως έμαθε ο σκύλος, το συμβόλαιο που έχει προταθεί στον Έλληνα γκαρντ από την τουρκική ομάδα αφορά ετήσιες καθαρές αποδοχές που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ! Μιλάμε για ηγεμονική πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί σε καμία περίπτωση ο άσος του Ολυμπιακού. 

Ο προπονητής της Γαλατά, Εργκίν Αταμάν, επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό του τον 24χρονο γκαρντ και γι΄ αυτό η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου προσφέρει "γη και ύδωρ" για να τον δελεάσει. Το φοβερό είναι, μάλιστα, ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει τα ίδια χρήματα στον Μάντζαρη αλλά για τρία χρόνια συμβόλαιο!

Μπορεί, όπως είναι φυσικό, ο παίκτης να έχει ξεμυαλιστεί από το "χρυσάφι" των Τούρκων, αλλά μην ξεχνάμε ότι για να γίνει το super deal θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός. Αν ικανοποιηθούν οι Ερυθρόλευκοι από την πρόταση των Τούρκων, είναι πολύ πιθανό να παραχωρήσουν τον Μάντζαρη.

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags