Facebook Pixel Έκπληξη Αναστασιάδη: "Αυτόν θέλω για δεκάρι"!
| 2014-06-23 11:30:00

Έκπληξη Αναστασιάδη: "Αυτόν θέλω για δεκάρι"!

Έκπληξη Αναστασιάδη: "Αυτόν θέλω για δεκάρι"!

Ξαφνιάζει ο Άγγελος! Ποιον ξένο κι έμπειρο ποδοσφαιριστή, που πάει για την τελευταία αρπαχτή, παρουσιάζεται να έχει εγκρίνει για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ;

Ο Σίλβα Κλέιτον ...αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Αυτό έμαθε ο σκύλος. Πήγε ο Βραζιλιάνος και χτύπησε την πόρτα του Δικέφαλου. Γιατί θέλει να παίξει 1-2 χρόνια μπάλα σε υψηλό επίπεδο και μετά να σταματήσει. Να κάνει μια τελευταία καλή αρπαχτή για να το κάνουμε και πιο λιανά. Ο Κλέιτον ήθελε, βέβαια, να επιστέψει στον Παναθηναϊκό, γιατί αγόρασε πριν λίγο καιρό πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα, αλλά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Πλησίασε, λοιπόν, άνθρωπο του ΠΑΟΚ για να δει μήπως μπορεί να γίνει το deal με τον Δικέφαλο. Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, βρήκε θετικό τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας προπονητής προφανώς εκτιμάει τις ικανότητες του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και θεωρεί ότι μπορεί να προσδώσει ποιότητα στα χαφ της ομάδας. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή με εμπειρίες. Πάντως, για να τα λέμε όλα, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης εγκρίνει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κλέιτον για την ομάδα του. Δεν μας έχει συνηθίσει, δηλαδή, ο Άγγελος σε τέτοιες επιλογές. Γιατί μπορεί ο Κλέιτον να είναι ένας παίκτης με πολλές αρετές αλλά υστερεί, για παράδειγμα, σε ταχύτητα και τρεξίματα. Δύο πράγματα που ο Αναστασιάδης θεωρεί πολύ βασικά προσόντα για έναν παίκτη.

Όπως και να έχει, το θέμα του Κλέιτον παραμένει ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να αποκτήθηκε ο Γκολάσα για να ενισχύσει τα χαφ, αλλά ο Ισραηλινός είναι παίκτης-πολυθεσίτης που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον φορ. Ενώ ο Κλέιτον, αν τελικά προχωρήσει το θέμα για τον Δικέφαλο, έχει τη δυνατότητα να δώσει λύσεις και πιο πίσω στη μεσαία γραμμή αναλαμβάνοντας δημιουργικά καθήκοντα.

Μυστική επαφή με ΠΑΟΚ πρώην μεγάλος άσος του Ολυμπιακού, σου αποκάλυψε ο sportdog!


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags