Facebook Pixel "Βόμβα" με Κατσικάρη!
| 2014-06-27 10:30:00

"Βόμβα" με Κατσικάρη!

"Βόμβα" με Κατσικάρη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ποια κορυφαία ομάδα αναμένεται να αναλάβει ο Έλληνας τεχνικός και για ποιο λόγο; Η στήλη "Sdog Pick n΄ Scroll" έχει το αποκλειστικό θέμα!

Εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές θα φέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα νέα δεδομένα μπορεί να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα τους Έλληνες προπονητές, οι οποίοι την καινούργια σεζόν θα έχουν την τεράστια ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους "σχολή".

Μετά, λοιπόν, από τον Δημήτρη Ιτούδη που υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Αργύρη Πεδουλάκη που ανακοινώθηκε από την Ούνικς Καζάν, σειρά παίρνει ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος θα κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n΄ Scroll", ο Φώτης δεν θα ...περιοριστεί στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς η χθεσινή κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ, του άνοιξε το δρόμο για τη Μαδρίτη!

Ο Κατσικάρης είναι, πλέον, ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Πάμπλο Λάσο, ο οποίος μετά την Ευρωλίγκα, έχασε και το πρωτάθλημα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags