Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να μπει σφήνα την προηγούμενη εβδομάδα για να αποκτήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά απάντησε αρνητικά στην πρόταση της παλιάς του ομάδας.
Γιατί κάποιοι ίσως να μη γνωρίζουν ότι στα 13 του έπαιζε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά δεν έμεινε επειδή συνάντησε άρνηση στην απαίτησή του να πληρώνεται οδοιπορικά προκειμένου να πηγαίνει καθημερινά στο ΣΕΦ από το πατρικό του στα Μέγαρα.
Ο Ολυμπιακός επανήλθε μετά από τέσσερα χρόνια αλλά ο μικρός είπε "όχι" και πολλοί υπέθεσαν ότι το έκανε επειδή θυμόταν την παλιά συμπεριφορά των Ερυθρολεύκων.
Μέχρι που αποκαλύφθηκε η πρόταση που δέχθηκε από τους Πειραιώτες. Τι του έδωσαν για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Το ποσό των 25.000 ευρώ ετησίως. Πόσο πρόσφερε ο Παναθηναϊκός; Τα δεκαπλάσια για το ίδιο χρονικό διάστημα. Να γιατί ο Παπαγιάννης επέλεξε τους Πράσινους και είπε όχι στους Ερυθρόλευκους που μάλλον δεν έδειξαν θερμοί μπροστά στο ενδεχόμενο της απόκτησής του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο