Facebook Pixel Έκπληξη με Κυριάκο – Ανέκδοτο για ΠΑΟΚ!
| 2014-07-01 08:45:00

Έκπληξη με Κυριάκο – Ανέκδοτο για ΠΑΟΚ!

Έκπληξη με Κυριάκο – Ανέκδοτο για ΠΑΟΚ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή δεδομένων με Παπαδόπουλο! Πού είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του και τι πραγματικά ισχύει με τον Δικέφαλο; Η αποκάλυψη εδώ!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από τότε που διέρρευσε ότι η Σάλκε παραχωρεί τον Έλληνα αμυντικό. Αλλά το πιο πιθανό, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού να παραμείνει, τελικά, στη γερμανική ομάδα.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται τις τελευταίες μέρες ο Γερμανός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ρότσερ Βίτμαν, που εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος δεν θα φύγει από τη Σάλκε. "Ο 'Πάπα' θα παραμείνει σίγουρα στη Σάλκε. Δεν τίθεται θέμα μεταγραφής", λέει ο μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού σε όποιον τον "ενοχλεί" αυτόν τον καιρό.

Την ίδια ώρα, οι φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου μοιάζουν περισσότερο με ...ανέκδοτο παρά με κάποιο εφικτό μεταγραφικό σενάριο. Από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και κοστολογείται ακριβά, θεωρείται απίθανο ο Δικέφαλος να κάνει κάποια κίνηση για να τον αγοράσει. "Αυτά που ακούγονται στην Ελλάδα είναι φήμες. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο 'Πάπα' στην Ελλάδα", είναι τα λόγια του Βίτμαν.

Όταν, άλλωστε, ο Παπαδόπουλος μίλησε πριν λίγες μέρες για την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, εννοούσε κάποια στιγμή στο μέλλον και όχι, φυσικά, τώρα που θέλει να επιστρέψει δυναμικά, μετά τον τραυματισμό του, στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

ΣΟΚ! Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων κάνει topless στην παραλία! Πάρε μάτι εδώ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags