Facebook Pixel "Κομμένο" του Μίτσελ θέλει ο Αναστασιάδης!
| 2014-07-09 08:30:00

"Κομμένο" του Μίτσελ θέλει ο Αναστασιάδης!

"Κομμένο" του Μίτσελ θέλει ο Αναστασιάδης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιος "ερυθρόλευκος" άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικέφαλου και τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η μεταγραφή; Ο σκύλος αποκαλύπτει!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Είναι γνωστό ότι ο Αναστασιάδης γουστάρει τους Έλληνες παίκτες. Και δη αυτούς που αγωνίζονται στην άμυνα. Έχει λατρεία ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές που βγάζει η πατρίδα. Γι΄ αυτό ο Άγγελος από την ημέρα που ανέλαβε τον Δικέφαλο ψάχνει για Έλληνες στόπερ. Πρώτα ακούστηκε ο Καρυπίδης, μετά ο Μαλεζάς, στη συνεχεία ο Γούτας. Ο έμπειρος κόουτς εμπιστεύεται τους αμυντικούς της χώρας γιατί είναι σκληροτράχηλοι και παθιασμένοι. Ανέκαθεν, άλλωστε, η Ελλάδα έβγαζε καλά στόπερ. Έχει παράδοση, δηλαδή, στην παραγωγή αξιόλογων κεντρικών αμυντικών. Πίσω στο θέμα μας, όμως, γιατί ξεφύγαμε.  

Ο Άγγελος ψάχνει για ενίσχυση στην οπισθοφυλακή και στη λίστα του υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Στόπερ που παίζει, αν χρειαστεί, και δεξιός μπακ. Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, που κόπηκε από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ για τη νέα χρονιά. Ο Αναστασιάδης θέλει τον 25χρονο αμυντικό στην ομάδα του, θα τον ήθελε και ο Σαββίδης για ...ευνόητους λόγους, αλλά στον Πειραιά φαίνεται ότι είναι καλά προετοιμασμένοι.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Άγγελου για τον Παπάζογλου είναι γνωστό στο Λιμάνι και γι΄ αυτό δεν πρόκειται να τον αφήσουν να μείνει ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει, δηλαδή, να "σπάσει" ο παίκτης το συμβόλαιό του για να τον "χτυπήσει", ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το ...χατίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, να παραχωρηθεί ο Παπάζογλου δανεικός από τους Πρωταθλητές σε άλλη ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του στο τέλος της επόμενης σεζόν.

ΩΧ ΑΜΑΝ! Πασίγνωστη ηθοποιός αλλάζει μαγιουδάκι μέσα στο φουσκωτό και μας τα δίνει όλα στο πιάτο! "Κλικ"   εδώ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags