Facebook Pixel Έλληνας πορτιέρο μεγάλης ομάδας για αντί-Καπίνο!
| 2014-07-09 14:30:00

Έλληνας πορτιέρο μεγάλης ομάδας για αντί-Καπίνο!

Έλληνας πορτιέρο μεγάλης ομάδας για αντί-Καπίνο!

Η πώληση του Καπίνο στη Σπόρτινγκ χάλασε την τελευταία ώρα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουνε πως έρχεται νέα πρόταση. Στο Τριφύλλι, πάντως, έχουν έτοιμη ...απάντηση!

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στέφανο Καπίνο, καθώς η ..."κλεισμένη" μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας χάλασε την τελευταία στιγμή, αφού η πορτογαλική ομάδα δεν μπορούσε να του εγγυηθεί για το χρόνο συμμετοχής που θα έχει.

Ο νεαρός πορτιέρο, που είχε ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για τις υπογραφές, επιστρέφει πίσω για να συνεχίσει τις διακοπές του και προσεχώς να ενσωματωθεί στην πρετοιμασία του Παναθηναϊκού. Βέβαια, η ...επιστροφή του στα πράσινα μόνο σίγουρη δεν είναι, καθώς οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα "σκάσει" νέα πρόταση από το εξωτερικό για τον Καπίνο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ενημερωθεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και περιμένουν τις επόμενες ημέρες τα ...νεότερα. Φυσικά, στο Τριφύλλι δεν περιμένουν με σταυρωμένα χέρια, αφού ήδη έχουν κάνει έρευνα για τον αντικαταστάτη του.

Στη σχετική λίστα, λοιπόν, όσον αφορά την Ελλάδα, βρίσκεται αρκετά ψηλά και το όνομα του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έκανε αρκετά καλή σεζόν με τον Άρη, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι Κίτρινοι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν τον παίκτη όσο-όσο προκειμένου να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του. 

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ στη Βουλή με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πόδια Ελληνίδας βουλευτίνας! Πάρε μάτι   εδώ...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags