Facebook Pixel Έκπληξη με Ιμπαγάσα!
| 2014-07-13 20:06:00

Έκπληξη με Ιμπαγάσα!

Έκπληξη με Ιμπαγάσα!

Τι σκέφτεται ο Αργεντινός άσος για το μέλλον του και σε ποια ομάδα είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται τη νέα χρονιά; Διαβάστε το ρεπορτάζ του sportdog!

Εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα με τον Άριελ Ιμπαγάσα και την απόφαση του για το μέλλον του, καθώς παρά τις τελευταίες πληροφορίες που τον... στέλνουν σε διάφορες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ο sportdog έχει μάθει κάτι άλλο!

Ο «Κάνιο» και η οικογένεια του λατρεύυουν την Ελλάδα και για αυτό ο ίδιος κάνει τα πάντα τους τελευταίους μήνες, ώστε να βρει ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και να... επιμηκύνει την αγωνιστική του παρουσία στην χώρα μας για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο.

Μάλιστα, ο Ιμπαγάσα έχει συζητήσει με αρκετές ομάδες, ενώ προχωρημένο ενδιαφέρον υπάρχει από τον ΟΦΗ, τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο.

Ο ίδιος πάντως σε μία ομάδα... γουστάρει πιο πολύ να παίξει και αυτή είναι ο Ατρόμητος! Ωστόσο, οι πιθανότητες να βρεθεί στο Περιστέρι είναι πλέον ελάχιστες, καθώς παρότι έφτασε κοντά πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Παράσχος... άναψε κόκκινο.

Έτσι λοιπόν, ο Ιμπαγάσα εξακολουθεί να αναζητά ομάδα για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ και την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτει όμως η στήλη «Sportdog penalty», υπάρχει κι άλλος τρόπος για να μείνει στην χώρα μας ο «Κάνιο»...

Συγκεκριμένα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τον δούμε και του χρόνου στον Ολυμπιακό! Όχι όμως ως παίκτης. Αυτό που μάθαμε από το Λιμάνι, είναι πως ο Ιμπαγάσα μπορεί να παραμείνει στους πρωταθλητές, αν δεν βρει ομάδα, αλλά από άλλο πόστο, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags