Facebook Pixel Τρελά λεφτά για Σαβιόλα!
| 2014-07-23 11:00:00

Τρελά λεφτά για Σαβιόλα!

Τρελά λεφτά για Σαβιόλα!

Φεύγει ή μένει ο Σαβιόλα; Τι πραγματικά ισχύει στην υπόθεση και ποια είναι τα αληθινά δεδομένα για τον Αργεντινό επιθετικό, θα σου αποκαλύψει ο SportDog! "Κλικ" κι έμαθες...

Βγήκε κάποιος μάνατζερ χθες, που δεν έχει καμία σχέση με τον Σαβιόλα, και είπε το ψιλό του και το κοντό του. Ότι, δηλαδή, ο Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και πάει στην Αγγλία. Ούτε μία στο εκατομμύριο, σου γράφει ο σκύλος. Καταρχήν αυτός ο Κριστιάν Οτέρο είναι παπατζής. Ο ορίτζιναλ ατζέντης του παίκτη είναι ο Αλφρέντο Καμπρέρα Μπριζουέλα. Αυτόν αναγνωρίζουν στον Ολυμπιακό και με αυτόν έχουν πάρε-δώσε. Τελεία και παύλα.

Πάμε τώρα και στο ψητό. Να φύγει ο Σαβιόλα από τον Πειραιά χωρίς πρόταση αγοράς δεν παίζει. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Και έχει μάθει να πουλάει. Όχι να ξεπουλάει. Ο Αργεντινός παραμένει ένα τοπ όνομα, εγνωσμένης αξίας και δεν φεύγει τσάμπα. Ο τσάμπας πέθανε. Δεδομένα πράγματα. Αν αποχωρήσει, δηλαδή, ο Σαβιόλα από τους πρωταθλητές θα φέρει χρήματα. Ζεστό παραδάκι.

Γιατί μιλάμε για παίκτη που ο Ολυμπιακός χρυσοπληρώνει για να έχει στο ρόστερ του. Σημαντικό περιουσιακό στοιχείο με λίγα λόγια. Ακόμα και στα 32 του. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα χρήματα του συμβολαίου του. Όποιος δεν γνωρίζει, ο παίκτης μπορεί να υπέγραψε πέρυσι ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό, ωστόσο τσέπωσε, μαζί με τον (γνήσιο) μάνατζέρ του, ένα εκατομμύριο ευρώ ως πριμ υπογραφής. Πολλά λεφτά λέμε.

Αυτά τα χρήματα, ήταν έξω από το συμβόλαιό του, το οποίο τον "δένει" με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 30/6/15, με καθαρές ετήσιες αποδοχές περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίες φθάνουν μαζί με τους φόρους στα 3,7 εκατομμύρια! Μήπως ζαλιστήκατε; Αν κάνετε τη σούμα ο διεθνής άσος, στον ένα χρόνο της παρουσίας του στην Ελλάδα, έχει κοστίσει συνολικά στον Ολυμπιακό συν 5 εκατομμύρια ευρώ! Καταλαβαίνετε τώρα, λοιπόν, γιατί δεν είναι εύκολο να αποδεσμευτεί ο Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό από τη μία στιγμή στην άλλη; Ειδικά, μάλιστα, όταν από τον Πειραιά ξεκαθαρίζουν ότι παίκτης υπολογίζεται κανονικά ενόψει της χρονιάς.

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags