Facebook Pixel Αυτός είναι ο "νέος Σάμαρης" του Μίτσελ!
| 2014-07-23 23:58:00

Αυτός είναι ο "νέος Σάμαρης" του Μίτσελ!

Αυτός είναι ο "νέος Σάμαρης" του Μίτσελ!

Ποιος από τους νέους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει από την προετοιμασία και γιατί αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Ισπανού κόουτς; Η απάντηση με ένα κλικ!

Παρά τις πολλές μεταγραφές του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ εμφανίζεται αποφασισμένος και φέτος να στηρίξει τους νεαρούς Έλληνες που έχουν στο ρόστερ τους οι Πειραιώτες και μάλιστα έχει βάλει και ένα μεγάλο... στοίχημα, καθώς θέλει να βγάλει ξανά έναν «Σάμαρη»!

Δεν εννοούμε έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του διεθνή άσου για την θέση του, αλλά έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος ήρθε στο Λιμάνι ως δεύτερη λύση και τον οποίο ο Ισπανός προπονητής θα κάνει βασικό και μεγάλο πρωταγωνσιτή της νέας του ομάδας.

Μάλιστα, όπως έμαθε ο sportdog, ο Μίτσελ ήδη έχει εντοπίσει τον παίκτη που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον και αυτός είναι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στα φιλικά όσο και στην προετοιμασία.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμησε τον νεαρό άσο και για αυτό δουλεύει πάρα πολύ μαζί του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές στο Ζέεφελντ, όπου σταμάταγε τις προπονήσεις για να δώσει οδηγίες και να παρατηρήσεις μόνο στον Κολοβό.

Ο Μίτσελ έχει δει κάτι... ξεχωριστό στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκτιμά πως αν δουλευτεί σωστά στους επόμενους μήνες, μπορεί να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ο ποίος θα βοηθήσει σημαντικά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Εθνική. Ακριβώς δηλαδή αυτό που συνέβη πέρυσι και με τον Ανδρέα Σάμαρη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά και να «βγάζει» ταλέντα, καθώς γνωρίζει καλά πως η εξέλιξη του Σάμαρη, του Κολοβού και άλλων παιδιών, θα δώσει πολλούς πόντους και στον ίδιο, καθώς εκτός από τίτλους... φέρνει και μεγάλα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags