Facebook Pixel Ψήνεται ανατροπή με Τζιμπούρ;
| 2014-07-26 22:13:00

Ψήνεται ανατροπή με Τζιμπούρ;

Ψήνεται ανατροπή με Τζιμπούρ;

Τι συμβαίνει με τον «Τρομοκράτη» και σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει το φετινό καλοκαίρι; Διαβάστε τις απαντήσεις στο ρεπορτάζ του sportdog!

Νεότερα για την υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ και την ΑΕΚ έχει ο Sportdog, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το θέμα ΔΕΝ έχει κλείσει ακόμα οριστικά. Άλλωστε, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφές τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναζητούν και έναν καλό επιθετικό που το όνομά του θα κάνει... γκελ στον κόσμο.

Μπορεί λοιπόν από την Ένωση (για τους δικούς τους λόγους) να έχει...υποβαθμιστεί η διαδικασία ανεύρεσης φορ, αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί τελικά ένα «9αρι» για τη νέα ομάδα που ετοιμάζει ο Δέλλας.

Μάλιστα, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για αξιόπιστο και με καλό όνομα στράικερ, χωρίς όμως να βιάζεται. Ψάχνει κάτι καλό και εφόσον ξέρει πως έχει χρόνο, είναι πρόθυμη να περιμένει αρκετά.

Άλλωστε τον... Αύγουστο παραδοσιακά πέφτουν τα κασέ και οι αντιστάσεις πρωτοκλασάτων παικτών που παραμένουν ελεύθεροι και χωρίς ομάδα. Τότε, την τελευταία στιγμή, εξετάζουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και επιλέγουν που θα παίξουν. Μάλιστα, πολλές φορές επιλέγουν ομάδες με τα ...μισά λεφτά, από αυτά που ζήταγαν πριν μερικούς μήνες.

Εδώ λοιπόν «κολλάει» και η υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ, αλλά και του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για δύο ονόματα που «έπαιξαν» πολύ στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, αμφότεροι συζήτησαν με την διοίκηση, όμως δεν τα βρήκαν και η υπόθεσή τους «πάγωσε».

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως χάθηκαν οριστικά για την ΑΕΚ. Τόσο ο «Τρομοκράτης» όσο και ο «Παπ», είναι πολύ πιθανόν να ξαναπαίξουν στα μεταγραφικά των"κιτρινόμαυρων", εφόσον δεν βρουν κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και εφόσον και η Ένωση δεν έχει βρει κάποιον άλλον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags