Facebook Pixel Ξενέρωμα ΠΑΟΚτσήδων, φόβος για άδεια Τούμπα!
| 2014-08-04 14:00:00

Ξενέρωμα ΠΑΟΚτσήδων, φόβος για άδεια Τούμπα!

Ξενέρωμα ΠΑΟΚτσήδων, φόβος για άδεια Τούμπα!

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ καταστάσεις στον Δικέφαλο με τους φιλάθλους να παρουσιάζονται πιο απογοητευμένοι από ποτέ. Τι έχει συμβεί και τι τρέμει η διοίκηση; Ο SportDog εξηγεί... 

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τα διαρκείας του ΠΑΟΚ έχει να γίνει χρόνια. Η ζήτηση, δηλαδή, είναι πολύ μειωμένη. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί μόλις 6.000 κομμάτια και τις τελευταίες ημέρες η κίνηση έχει κυριολεκτικά "παγώσει".

Δεν φαίνεται, με λίγα λόγια, να φουντώνει το ενδιαφέρον των ΠΑΟΚτσήδων για εξασφαλίσουν θέση στην Τούμπα ενόψει της νέας χρονιάς. Και πέρυσι δεν ήταν πολύ μεγάλη η "κάψα" σε σχέση με άλλες σεζόν αλλά η "ασπρόμαυρη" διοίκηση κατάφερε να πουλήσει 12.000 διαρκείας. Πολύ σημαντικός αριθμός που για φέτος μοιάζει άπιαστο όνειρο.

Αυτό οφείλεται από τη μία στην περυσινή αποτυχημένη χρονιά και από την άλλη στο γεγονός ότι φέτος ο ΠΑΟΚ άλλαξε πολιτική και σχεδιασμό. Το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει προχωρήσει σε κάποια εντυπωσιακή μεταγραφή και στηρίζεται κυρίως στο "νέο αίμα" που έρχεται από τη δεύτερη ομάδα φαίνεται ότι έχει ξενερώσει τους οπαδούς. Κι αυτός είναι ο μεγάλος φόβος των υπεύθυνων της ΠΑΕ. Μην τυχόν, δηλαδή, ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και η Τούμπα είναι άδεια.

Ειδικά αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καλή αρχή υπάρχει ο κίνδυνος να παίζει η ομάδα μπροστά σε λίγο κόσμο. Εικόνα που, φυσικά, δεν έχουμε συνηθίσει στην Τούμπα. Αυτό που θέλει η διοίκηση είναι η ομάδα να ξεκινήσει δυνατά προκειμένου να "ζεστάνει" και τους οπαδούς που δείχνουν πιο "παγωμένοι" από ποτέ. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη στην προσπάθεια που επιχειρείται από τον σύλλογο να δοθεί τόπος στα νιάτα. Το χειρότερο αν μη τι άλλο σενάριο για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags