Facebook Pixel Να ποιος "τρώει" τον Πέτριτς!
| 2014-08-06 08:30:00

Να ποιος "τρώει" τον Πέτριτς!

Να ποιος "τρώει" τον Πέτριτς!

Προβληματισμός για τον Κροάτη στο Τριφύλλι. ΠΟΙΟΣ και γιατί μπορεί να τον "φάει"; Η μεταγραφή ξένου, ο αντι-Aμπέντ και ο Μπούι - ΤΙ ετοιμάζει ο Αναστασίου στην επίθεση.

Δεν του βγήκε του Αναστασίου το πείραμα Μπεργκ - Πέτριτς στην επίθεση του Παναθηναϊκού στα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Κροάτης επιθετικός δεν δικαίωσε τον προπονητή του και δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο ρόλο του περιφερειακού επιθετικού πίσω από τον Σουηδό φορ του Τριφυλλιού.

Ο τεχνικός των Πράσινων ονειρευόταν προφανώς να αναβιώσει το "φονικό" δίδυμο του Αμβούργου, ωστόσο ο Πέτριτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που μεσουρανούσε πριν μερικά χρόνια στην Μπουντεσλίγκα. Αργός, χωρίς εμπνεύσεις στο παιχνίδι του με πολλά αβίαστα λάθη -ανεξήγητα για την κλάση του- ήταν από τους χειρότερους του χθεσινού Παναθηναϊκού και έδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που πέρυσι έκανε ο Αμπέντ μπροστά από τα κεντρικά χαφ.

Είναι λογικό, λοιπόν, να υπάρχει προβληματισμός στο "πράσινο" στρατόπεδο για τον Πέτριτς. Και δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα αφού ο παίκτης εξακολουθεί να βγάζει προβλήματα τραυματισμών. Πριν από το παιχνίδι από τη Σταντάρ, ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις και λίγο έλειψε να μην προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με τους Βέλγους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πέρυσι το μεγαλύτερο διάστημα ήταν off και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα.

Όλη αυτή η κατάσταση αναγκάζει τον Αναστασίου να σκέφτεται εναλλακτικό πλάνο για την επίθεση του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε μεταγραφή ακραίου επιθετικού, για παράδειγμα, σχετίζεται άμεσα (και) με την περίπτωση του Πέτριτς. Αν οι Πράσινοι περάσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αποκτήσουν, όπως ο SportDog έχει αποκαλύψει, τον Αλεχάντρο Αλφάρο, ή κάποιον άλλον εξτρέμ, θεωρείται δεδομένο ότι ο Αναστασίου θα προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος με καθαρό 4-3-3. Θα επαναφέρει, δηλαδή, τους δύο πλάγιους επιθετικούς, όπως έκανε χθες με Καρέλη-Κλωναρίδη, όταν πέρασε έξω τον Πέτριτς. Ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξει με δεύτερο -κρυφό- επιθετικό, ή με ρόμβο στο κέντρο, όταν ενσωματωθεί στην ομάδα ο Μπούι που μπορεί να παίξει οκταροδεκάρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags