Facebook Pixel Αυτός είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα!
| 2014-08-06 22:55:00

Αυτός είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα!

Αυτός είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από Ελλάδα!

Ποιος παίκτης αρέσει πολύ στην Ένωση και με πόσα χρήματα τον δίνει η ομάδα του; Διαβάστε την απάντηση στον sportdog και μαζί την φοβερή ιστορία με τον Μιλοβάνοβιτς.

Με χθεσινό ρεπορτάζ ο sportdog σας ενημέρωσε για την απόφαση της ΑΕΚ να κινηθεί για «6αρι», αλλά και για το... πρόβλημα που δημιούργησε φέτος στον σχεδιασμό της ομάδας η υπόθεση Κατσουράνη.

Η στήλη «sportdog penalty» όμως θα σας δώσει και την συνέχεια, καθώς θα σας αποκαλύψει ποιος είναι ο μεγάλος στόχος της Ένωσης για αυτή την θέση από την ελληνική αγορά και φυσικά θα σας δώσει κι όλο το παρασκήνιο γύρω από την συγκεκριμένη περίπτωση....

Ο Σουπερλιγκάτος λοιπόν άσος που αρέσει πάρα πολύ στον Μπάγεβιτς και στον Μιλιοβάνοβιτς είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος εκτός από αμυντικό χαφ μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και ως στόπερ.

Μάλιστα, λίγοι γνωρίζουν πως ο «Μίλο», ως μάνατζερ, είχε "χαρτογραφήσει" την Εθνική Ελπίδων, έχοντας ψηλά στην ατζέντα του το όνομα του Κουρμπέλη από τότε. Μάλιστα το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι στην Ελλάδα, ως τεχνικός διευθυντής, το είχε κάνει για λογαριασμό του άσου του Αστέρα Τρίπολης!!

Βέβαια ο Κουρμπέλης, που απασχολούσε την ΑΕΚ και προ Μιλοβάνοβιτς, παραμένει μια ακριβή και συγχρόνως περίπλοκη περίπτωση...

Στον Αστέρα ξεκινάνε από 700.00 ενώ δύσκολα θα πέσουν κάτω από τις 600.000€, ποσά όμως, που δεν τα συζητάνε στην ΑΕΚ. Το σκεπτικό του Δημήτρη Μελισανίδη είναι πως ο αμυντικογενής Κουρμπέλης δεν μπορεί να κοστίσει περισσότερα από τον επιθετικογενή Μάνταλο που έφτασε την 600αρα!

Η υπόθεση όμως δεν είναι δύσκολη μόνο λόγω του οικονομικού. Είναι και περίπλοκη.... λόγω Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες κυνηγάνε ό,τι ταλαντούχο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, ενώ ο Κουρμπέλης (ειδικά) αποτελεί διαχρονικό στόχο των «ερυθρόλευκων». Πόσο μάλλον όταν ο agent του (Ευαγγελόπουλος) έχει βελούδινες σχέσεις με ΟΣΦΠ.

Πελάτες του είναι άλλωστε οι Μανωλάς, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Αυλωνίτης και Kαθάριος. Σημειολογικά να αναφέρουμε πως Αυλωνίτης και Καθάριος αποτέλεσαν βασικούς στόχους της ΑΕΚ, αλλά κατέληξαν και οι δυο στο Λιμάνι...

Σούπερ σέξι: «Τρέλανε» την παραλία με την κορμάρα! (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags