Facebook Pixel Στα χαρακώματα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για πρώην του Άρη
| 2014-08-12 10:00:00

Στα χαρακώματα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για πρώην του Άρη

Στα χαρακώματα ΠΑΟ, ΠΑΟΚ για πρώην του Άρη

Θα γίνει μάχη για πάρτι του. Όποιος δώσει τα περισσότερα θα κερδίσει. Αν και για τον ποδοσφαιριστή δεν θα είναι εύκολο να πάει στην Τούμπα. Θα πέσει κράξιμο, βλέπετε...

Το παλεύει ο Γιαννιώτας να μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα. Θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του για να μπορεί να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει την καριέρα του. Δεν του βγήκε η μεταγραφή στη Γερμανία και για να μη χάσει άλλο έδαφος σκέφτεται να πάει κάπου που να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πού; Μπορεί και στην Ελλάδα. Δεν την ξεγράφει την πατρίδα. Θεωρεί ότι άμα πάει σε ομάδα που θα παίζει βασικός, θα ανεβάσει ξανά τις μετοχές του και θα έχει ελπίδες για την ανανεωμένη Εθνική του Ρανιέρι. Μνηστήρες, άλλωστε, για τον Έλληνα εξτρέμ υπάρχουν. Πρώτος και καλύτερος ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αναστασίου πετάει και τη σκούφια του για τον Γιαννιώτα. Θεωρεί ότι έχει πολλά προσόντα και μπορεί να "κουμπώσει" στην ομάδα του. Είναι γρήγορος, πρεσάρει, μπουκάρει. Το τρίπτυχο που θέλει ο προπονητής του Τριφυλλιού για τους ακραίους επιθετικούς. Δεν θα παίξει μόνος του, όμως, ο Παναθηναϊκός για τον Γιαννιώτα αν ο παίκτης πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Παραμονεύει και ο ΠΑΟΚ. Και τότε θα γίνει μεγάλη μάχη για την πάρτι του. Όποιος δώσει τα περισσότερα θα κερδίσει. Αν και για τον Γιαννιώτα θα είναι πιο εύκολο να πάρει μεταγραφή στους Πράσινους για να γλιτώσει από το κάζο των Αρειανών.  

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! Η Τζένη Μπότση κανει TOPLESS σε ερημική παραλία. Δεν το πιστεύεις; Δες   εδώ... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags