Facebook Pixel Tρολάρει ο Αμπέντ για Παναθηναϊκό
| 2014-08-12 11:00:00

Tρολάρει ο Αμπέντ για Παναθηναϊκό

Tρολάρει ο Αμπέντ για Παναθηναϊκό

Τι λέει και τι θέλει ο Αλγερινός για το μέλλον του; Πόσο τον δίνει η Νιούκαστλ και ποια μεγάλη ομάδα τον έχει βάλει στο μάτι; O SportDog τα γράφει όλα χαρτί και καλαμάρι...

Βγαίνει ο Αμπέντ και λέει ότι θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Και πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστέψει στην Ελλάδα. Βάστα. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν θα τον χάλαγε τον Αλγερινό να ξαναπαίξει μπάλα στους Πράσινους αλλά δεν είναι προτεραιότητά του το Τριφύλλι. Ξεκάθαρα πράγματα. Ο παίκτης πέρασε καλά ένα χρόνο στην Ελλάδα, σήκωσε μια κούπα, ανέβασε τις μετοχές του. Ωστόσο κοιτάζει πλέον να ανέβει επίπεδο. Γι΄ αυτό δεν έχει πρώτο στόχο τη Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη, δεν σημαίνει κιόλας πως θα μείνει στη Νιούκαστλ. Οι "ανθρακωρύχοι", άλλωστε, θέλουν να τον πουλήσουν. Ντεφάκτο αυτό. Μίσο εκατομμύριο λίρες είναι το πωλητήριο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Πάρντιου του δίνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Όχι, δηλαδή, επειδή τον πιστεύει. Το γνωρίζει καλά αυτό ο Αλγερινός και ψάχνει ήδη για άλλη αγγλική ομάδα. Όπως λένε στη μανατζερική πιάτσα, ο Αμπέντ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί. Ενώ εσχάτως ενδιαφέρθηκε γι΄ αυτόν και η Σέλτικ από τη Σκωτία. Καταλαβαίνεις τώρα πόσο δύσκολο είναι το έργο του Παναθηναϊκού. Και ότι οι πιθανότητες επιστροφής του Αμπέντ είναι πολύ λιγότερες απ΄ αυτές που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες στον Τύπο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags