Εδώ και λίγες ημέρες «τρέχει» στα ΜΜΕ της Αγγλίας και της Ισπανίας το «φλερτ» της Ντεπορτίβο Λακορούνια με την Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, με τον Τύπο μάλιστα να είναι αρκετά αισίσοδοξος πως σύντομα θα υπάρξει και συμφωνία για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου.
Ο Σκύλος όμως και η στήλη «sportdog penalty» έξαψε τις τελευταίες ώρες την συγκεκριμένη υπόθεση και έμαθε νεότερα στοιχεία!
Από όσα λοιπόν μάθαμε, σε αντίθεση με όσα παρουσιάζονται στην Ισπανία την τελευταία εβδομάδα, η ιστορία Κορούνια-Μήτρογλου είναι...τραβηγμένη και δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζεται, δεν υπάρχει τίποτα!
Η Ντεπορτίβο όντως θέλει τον «Μητρογκόλ» και πιέζει τους Άγγλους για να τον κάνει δικό της, όμως θέλει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό, καλύπτοντας το 50% του συμβολαίου του. Οι Ισπανοί δεν έχουν χρήμα αυτή την στιγμή για να... σπρώξουν στην Φούλαμ και για αυτό προσπαθούν να τον πάρουν με «παζάρια». Τα ταμεία τους δεν είναι γεμάτα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν μία τόσο μεγάλη μεταγραφή.
Για αυτό άλλωστε και πριν από λίγο καιρό, όταν έκαναν κίνηση για τον Μπόγιαν, δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν στην πρόταση του Ολυμπιακού και της Στόουκ, αφού έδιναν «ταβάνι» 1 εκατομμύριο ευρώ.
Για αυτό λοιπόν, οι Λονδρέζοι αφήνουν επίτηδες το θέμα με την Κορούνια να συντηρείται κι ελπίζουν πως θα λειτουργήσει σαν... λαγός, γιατί έχουν ξεμείνει από προσφορές για τον Μητρογκολ, γεγονός που δεν αποκλείεται τελικά να ευνοήσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θα «χαλιόντουσαν» αν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έπαιρναν με τα μισά λεφτά τον Κώστα.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: Σούπερ σέξι: Μας τρέλανε η Αραβανή στην πισίνα! (ΦΩΤΟ)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο