Facebook Pixel Πορτογάλος αστέρας σε Φύσσα: "Πάρε με στον ΠΑΟ"!
| 2014-08-21 10:00:00

Πορτογάλος αστέρας σε Φύσσα: "Πάρε με στον ΠΑΟ"!

Πορτογάλος αστέρας σε Φύσσα: "Πάρε με στον ΠΑΟ"!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ποιος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΣΟΣ τηλεφώνησε στον νέο διευθυντή της "πράσινης" διοίκησης επειδή θέλει ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ να έρθει στην Ελλάδα; Ο SportDog έχει το ρεπορτάζ!

Μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι εξετάζουν άλλες περιπτώσεις ακραίων χαφ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Ένας παίκτης που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο Σιμάο Σαμπρόσα, ο διεθνής Πορτογάλος με σπουδαία καριέρα σε Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Εσπανιόλ.

Ο 34χρονος άσος απασχόλησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και πριν από τον Αλφάρο αλλά δεν προτιμήθηκε κυρίως λόγω ηλικίας. Πλέον έρχεται ξανά στο προσκήνιο από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Μαγιόρκα ωστόσο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα για τους Πράσινους.

Ο Σιμάο αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται περισσότερο σαν ...εναλλακτική της εναλλακτικής μιας και έχει πέσει το βάρος σε άλλες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται πιο ψηλά στην "πράσινη" λίστα. Ο πολύπειρος εξτρέμ, πάντως, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πιέζει όσο μπορεί για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", o Σιμάο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη γνωριμία του με τον Τάκη Φύσσα προκειμένου να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Πράσινους. Ο διεθνής άσος γνωρίζει πολύ καλά τον νέο διευθυντή της "πράσινης" ΠΑΕ από την κοινή τους θητεία στην Μπενφίκα και είχε επικοινωνία μαζί του για να τον "ψήσει" να γίνει το κονέ. 

Βέβαια, ο Τάκης Φύσσας δεν έχει ειδικότατα στις μεταγραφές και οι αρμοδιότητές του δεν του επιτρέπουν να "κλείνει" παίκτες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αυτός ο ρόλος ανήκει αποκλειστικά στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος, όπως προείπαμε, ασχολείται με άλλους στόχους. Ακόμα κι αν, δηλαδή, ο Φύσσας γούσταρε τον Σιμάο, δεν θα ήταν εύκολο να "σπρώξει" τη συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί θα ήταν σαν "καπέλωμα" στον τεχνικό διευθυντή.

ΚΟΛΑΣΗ τα κ@λ@ρ@κι@ της Αθηνάς Οικονομάκου και της "κοντής" του "Παρά Πέντε"! Δες ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags