Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται να υπογράψει ο Ντουρμάζ!
| 2014-08-21 15:15:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται να υπογράψει ο Ντουρμάζ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται να υπογράψει ο Ντουρμάζ!

"Κλεισμένο" το deal Ολυμπιακού και Γκεντσλερμπιρλίγκι - Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σουηδού εξτρέμ – Έρχεται και ο παίκτης για να υπογράψει. Ο Σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την Γκεντσλερμπιρλίγκι και το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, ή το αργότερο αύριο, για να κλείσει και τυπικά το deal.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο μάνατζερ του διεθνούς Σουηδού άσου, Μάρτιν Νταλίν, βρίσκεται στην Ελλάδα και περιμένει τον πελάτη του για να δώσουν τα χέρια με τον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του 25χρονου ποδοσφαιριστή αποτελεί εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος ζήτησε από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου μεσοεπιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Πρώτος στόχος του Ισπανού προπονητή ήταν αρχικά ο Νορντίν Άμραμπατ και δεύτερος στη λίστα ο Ντουρμάζ, που τελικά αποκτήθηκε, μετά από επιθυμία του Μίτσελ. 

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές τα είχαν βρει με την τουρκική ομάδα για τον Σουηδό άσο και πριν από ένα μήνα στα 2 εκατομμύρια ευρώ (με τα μισά χρήματα μπροστά) αλλά ο παίκτης είχε αρνηθεί τότε την τελευταία στιγμή να πάρει μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ΒΙΝΤΕΟ: Ψάρι-τέρας κάνει μια χαψιά καρχαρία!!! ΔΕΙΤΕ το με ένα "κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags