Facebook Pixel Σκάει "βόμβα" με Δώνη!
| 2014-08-28 12:15:00

Σκάει "βόμβα" με Δώνη!

Σκάει "βόμβα" με Δώνη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TOY SPORTDOG: Μία ανάσα από μεγάλη μεταγραφή ο νεαρός άσος της Γιουβέντους! Ποια ομάδα δίνει 2 εκ. ευρώ; Ταξίδι–αστραπή ο πατέρας του στην Ιταλία.

Έτοιμος να αφήσει την Ιταλία και τη Γιουβέντους είναι ο νεαρός Τάσος Δώνης, ο μικρότερος γιος του Γιώργου Δώνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog.

Δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, η Τότεναμ του Μαουρίσιο Ποκετίνο και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη "Μεγάλη Κυρία" για τον 18χρονο άσο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, η αγγλική ομάδα προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό επιθετικό, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο πατέρας του Τάσου, Γιώργος Δώνης, βρέθηκε χθες στο Τορίνο για να συζητήσει μαζί του την προοπτική της μεταγραφής του από τη Γιουβέντους.

Όπως είναι γίνεται αντιληπτό, δεν είναι εύκολο για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση για την καριέρα του και γι΄ αυτό χρειάζεται η εμπειρία και η ...πατρική συμβουλή του Γιώργου Δώνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιταλικός Τύπος ανέφερε χθες έντονο ενδιαφέρον και της Ντόρτμουντ για τον νεαρό άσο, ενώ λέγεται ότι τόσο η Μπολόνια όσο και η Λιβόρνο από την Ιταλία έχουν προσεγγίσει τη Γιουβέντους για να αποκτήσουν με υποσχετική τον ταλαντούχο επιθετικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπιασε τη μάνα του στο κρεβάτι με τον κολλητό του! ΔΕΣ το βίντεο που σαρώνει   ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags