Facebook Pixel Τον... έκοψαν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και πάει Αστέρα!
| 2014-08-28 17:50:00

Τον... έκοψαν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και πάει Αστέρα!

Τον... έκοψαν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και πάει Αστέρα!

Ποιος Έλληνας νεαρός «σούπερ ταλέντο» αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντε Μπλάσις στους Αρκάδες; Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στον sportdog!

Έτοιμο πλάνο για να αντικαταστήσει τον Ντε Μπλάσις που σήμερα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχουν οι Αρκάδες, οι οποίοι μετά το σούπερ deal με την πώληση του Αργεντινού στην Μάιντς, ετοιμάζονται να κάνουν και το... μπαμ με τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την στήλη «sportdog penalty», ο «αντι- Ντε Μπλασις» στην Τρίπολη βρέθηκε, είναι Έλληνας και θεωρείται σούπερ ταλέντο. Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σκύλου, η συμφωνία είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, με την Φορτούνα Ντίσελντορφ το καθεστώς παραχώρησης του. Δηλαδή αν έρθει ως ελεύθερος ή ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τον Αστέρα το επόμενο καλοκαίρι...

Ο Γιαννιώτας απασχόλησε αρκετές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, αφού έψαχνε τρόπο να φύγει από την Φορτούνα. Για αυτό είχε προταθεί τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Παναθηναϊκό, από τους οποίους όμως «κόπηκε» για διαφορετικούς λόγους. Στον Δικέφαλο δεν... έκανε στον Ζήση Βρύζα, ενώ στο «τριφύλλι» παρότι πάλευε αρκετά την περίπτωσή του ο Γιάννης Σαμαράς, δεν τον ήθελε στο ρόστερ ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου...

Διαβάστε κι αυτό: Αποκάλυψη για το μέλλον του Κατσουράνη!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags