Facebook Pixel Διπλό "μπαμ" ο ΠΑΟΚ! Τι ετοιμάζει μετά τον "Παπ";
| 2014-08-29 15:45:00

Διπλό "μπαμ" ο ΠΑΟΚ! Τι ετοιμάζει μετά τον "Παπ";

Διπλό "μπαμ" ο ΠΑΟΚ! Τι ετοιμάζει μετά τον "Παπ";

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και δεύτερο "χτύπημα", μετά τον Έλληνα επιθετικό, για τον Δικέφαλο - Τι ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί και για ποιο λόγο; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε, πριν από λίγο, την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για ένα χρόνο, αλλά οι μεταγραφές για τον Δικέφαλο δεν σταματάνε εδώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει και δεύτερο "χτύπημα" με ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει ενίσχυση στο κέντρο και ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση ενός χαφ που θα έχει επιθετικά χαρίσματα. Θα πρόκειται, δηλαδή, για ένα "οκτάρι" που θα έχει την ικανότητα να "συνδέσει" τη μεσαία γραμμή με την επίθεση.

Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο κάποια σενάρια αναφέρουν ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι αυτή η μεταγραφή να είναι και η τελευταία του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ ή κεντρικού αμυντικού.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα με το στήθος έξω! Θες να ...αναστατωθείς; Δες   εδώ...   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags