Facebook Pixel Σούπερ πρόταση για Χολέμπας (όχι από τη Ρόμα)!
| 2014-08-29 21:05:00

Σούπερ πρόταση για Χολέμπας (όχι από τη Ρόμα)!

Σούπερ πρόταση για Χολέμπας (όχι από τη Ρόμα)!

Φρέσκο και αποκλειστικό ρεπορτάζ στον Sportdog: Ποιος έκανε επίσημη πρόταση για τον Έλληνα μπακ, τι συνέβη με τη Ρόμα και τι γίνεται με τον αντικαταστάτη του.

Νεότερο και φρέσκο ρεπορτάζ από την υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας έχει ο Σκύλος, καθώς η στήλη «sportdog penalty» έψαξε και βρήκε τι ισχύει με τα σενάρια για Ρόμα, από πού είναι η επίσημη πρόταση που ήρθε στα γραφεία του Ολυμπιακού, αλλά και τι ισχύει με τον αντικαταστάτη του.

Ο sportdog από το πρωί σας... μπουμπούνισε πως ο αριστερός μπακ είναι στην «πόρτα της εξόδου» από το Λιμάνι και το μεσημέρι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες στο διαδίκτυο, πως η Ρόμα ετοιμάζει «γερό μπάσιμο» για την απόκτησή του, αν και τα ιταλικά ΜΜΕ τώρα άρχισαν να «γράφουν» για αυτό το «φλερτ», οπότε δεν αποκλείεται η πληροφόρησή τους να προέρχεται από την Ελλάδα. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες μας, την πόρτα του Ολυμπιακού έχουν χτυπήσει κι άλλες ομάδες. 

Ο sportdog λοιπόν αποκαλύπτει πως οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την αγορά του Χολέμπας, που έφτασαν τις προηγούμενες ημέρες στον Ολυμπιακό είναι δύο και όχι μία! Ονόματα ομάδων δεν ξέρουμε ακόμη, ωστόσο αυτό που μάθαμε είναι πως η μία πρόταση (που είναι μάλιστα δυνατή προσφορά) έχει γίνει από σύλλογο της Premier League!

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν με μεγάλη προσοχή και τις δύο προτάσεις και άμεσα θα λάβουν τις αποφάσεις τους για τον αριστερό μπακ, ο οποίος θυμίζουμε πως έμεινε εκτός αποστολής και για το ματς με τον Παναιτωλικό, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη αγωνιστική στο εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου.

Νεότερο ρεπορτάζ όμως έχει ο Σκύλος και για τον «αντι-Χολέμπας» και σύμφωνα με αυτά που μάθαμε, δεν θα πρέπει για την ώρα να «δένετε» 100% πως ο αντικαταστάτης του στον Ολυμπιακό θα είναι ο Αργεντινός Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρότης, όπως γράφει και η «As». Για την συγκεκριμένη θέση στον Πειραιά εξετάζουν δύο ποδοσφαιριστές και περιμένουν...

Άλλωστε, στο Λιμάνι εδώ και 1 μήνα περίμεναν να έρθουν υψηλές προσφορές για τον Χολέμπας, αφού είχε προαποφασιστεί αν πουληθεί να αγοράσουν αντικαταστάτη. Η προεργασία έχει γίνει για τον αντικαταστάτη του και στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι μόλις πωληθεί (με τα σωστά λεφτά) να κάνουν και αυτοί την κίνησή τους!

Σούπερ θεματάκι:   "Κόλαση" η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου! (ΦΩΤΟ)  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags