Facebook Pixel Απίστευτο τι έκανε ο Γκατούζο στον ΟΦΗ!
| 2014-09-12 23:35:00

Απίστευτο τι έκανε ο Γκατούζο στον ΟΦΗ!

Απίστευτο τι έκανε ο Γκατούζο στον ΟΦΗ!

Διαβάστε το αποκλειστικό θέμα του Sportdog για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος κάνει την... διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα τρελάνει την Κρήτη!

Τρομερό παρασκήνιο από την Κρήτη και τον ΟΦΗ έφτασε στον Σκύλο και το αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty». Πρωταγωνιστής είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έκανε μία τρομερή πρόταση στην διοίκηση της ομάδας.

Ο κόουτς ζήτησε από τον Μάνθο Πουλινάκη να «τελειώσει» δύο παίκτες από την ομάδα, ακόμη και αν χρειαστεί να πληρώσει ο ίδιος τις αποζημιώσεις. Απίστευτο κι όμως... ιταλικό!

Ο Γκατούζο είπε στον πρόεδρο του ΟΦΗ, πως προκειμένου να λυθούν -εδώ και τώρα - τα συμβόλαια των Φραγκουλάκη – Δασκαλάκη, μέχρι που δίνει αυτός τα λεφτά. Τόσο έξαλλος είναι ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στους 2 Κρητικούς, που δεν θέλει να τους... βλέπει μπροστά του, χρεώνει πως συνέχεια ήταν με...ξινισμένα μούτρα και προκλητικά αδιάφοροι.

Λέγεται πως ο Γκατούζο έφτασε να πει στον Πουλινάκη: «Ή εγώ ή αυτοί», αφού θεωρούσε πως περαιτέρω συνύπαρξη στην ομάδα ήταν αδύνατη πλέον...

Ο Τζενάρο είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και λογικό ήταν να εκραγεί κάποια στιγμή, αφού θεωρούσε πως οι δύο παίκτες τον κορόιδευαν, ακόμα και όταν έδεναν τα παπούτσια τους. Το ...κερασάκι στη τούρτα πάντως ήταν η αδιαφορία -όπως τους κατηγόρησε πάντα- των Δασκαλάκη - Φραγκουλάκη στη "φιλική" ήττα από τον Εργοτέλη.

Ασχέτως πάντως από το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι γεγονός πως ο Γκατούζο ως άπειρος προπονητής, βγάζει εκνευρισμό και ανασφάλεια, ενώ δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα και η εικόνα της ομάδας του. Άλλωστε, είναι και καχύποπτος με τους παίκτες του, από τότε που κάποιοι πήγαν στον πρόεδρο και του παραπονέθηκαν για την χαλαρή προπόνησή του...

Διαβάστε κι αυτό: Στην σκηνή χωρίς σουτιέν η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags