Facebook Pixel Έλληνας κόουτς πήρε τρελή... προστάντζα!
| 2014-09-14 16:40:00

Έλληνας κόουτς πήρε τρελή... προστάντζα!

Έλληνας κόουτς πήρε τρελή... προστάντζα!

Ποιος είπε πως στην Σούπερ Λιγκ δεν υπάρχουν λεφτά; Δείτε πόσα χρήματα έδωσε η ομάδα στον προπονητή της, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πώς να τον διώξει μετά;

Μπορεί να βρισκόμαστε σε εποχή κρίσης και... λιτότητας, ωστόσο ακόμα υπάρχουν σύλλογοι στην Ελλάδα που όχι μόνο είναι τυπικοί με τα συμβόλαια που υπογράφουν, αλλά δίνουν και αρκετά λεφτά. Μάλιστα, αν ο παίκτης ή ο προπονητής που υπογράφει είναι... γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, φροντίζει να πάρει και την απαραίτητη προκαταβολή.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε επαρχιακή ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όπου ο ιδιοκτήτης αποφάσισε φέτος να επενδύσει σε έμπειρο Έλληνα προπονητή, όμως τα αποτελέσματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν του έχουν βγει.

Ο λόγος για την Ξάνθη και τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος έφερε στην ομάδα τον Σάκη Τσιώλη, όμως για την ώρα η επιλογή του δεν έχει αποδώσει, αφού οι Ακρίτες την πρώτη αγωνιστική έχασαν 3-2 στην Βέροια, ενώ την δεύτερη έμειναν εντός έδρας στο 0-0 με την Κέρκυρα.

Τα αποτελέσματα αυτά και οι... μουρμούρες από κάποιους ποδοσφαιριστές, έχουν δημιουργήσει κλίμα αμφισβήτησης για τον Τσιώλη, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος απόλυσης, παρά το «παρελθόν» του Πανόπουλου.

Ποιος ο λόγος που μπορεί ο Έλληνας κόουτς να αισθάνεται ασφαλής; Μα φυσικά τα 35.000 ευρώ που έχει πάρει ήδη από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης ως προκαταβολή από το συμβόλαιό του. Ο Τσιώλης ξέρει πολύ καλά τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν το ρισκάρει...

Κόλαση! Η Εμμανουέλα στο "Καραϊσκάκη" (ΦΩΤΟ)





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags