Facebook Pixel Μετά την... χυλόπιτα, έρχεται ως Βασιλιάς!
| 2014-09-22 23:50:00

Μετά την... χυλόπιτα, έρχεται ως Βασιλιάς!

Μετά την... χυλόπιτα, έρχεται ως Βασιλιάς!

Ποιος προπονητής αναλαμβάνει ΑΜΕΣΑ ομάδα στην Σούπερ Λιγκ με πολύ καλό συμβόλαιο; Ποια πρόταση απέρριψε λίγες ημέρες πριν; Όλο το παρασκήνιο στον sportdog.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Ατρόμητο, καθώς μετά την απόλυση του Γιώργου Παράσχου, οι Περιστεριώτες φαίνεται πως βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Σπανό και δεν αποκλείεται αύριο κιόλας να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

Ο Σα Πίντο πάντως είχε... μεγάλη πέραση στην Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως έμαθε ο Σκύλος και η στήλη «sportdog penalty», προσφάτως απέρριψε πρόταση από άλλη ομάδα της κατηγορίας, η οποία επίσης αναζητάει κόουτς.

Πρόκεται την Ξάνθη η οποία πλησίασε τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το θέμα δεν ήταν οικονομικό, αφού ο Σα Πίντο είπε «όχι», επειδή θεωρούσε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.

Συγκεκριμένα, σε φίλο του ατζέντη, ο Πορτογάλος κόουτς έλεγε πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα ΜΟΝΟ για πάγκο ομάδας που έχει στόχο το Τσαμπιονς ή το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος είναι φυσικά σε αυτή την κατηγορία και μάλλον τον... έψησε.

Άλλωστε και τα λεφτά που θα πάρει είναι πολύ καλά, καθώς το κασέ του μέχρι τώρα ήταν 15.000 ευρώ το μήνα για τον ίδιο και άλλα 5.000 ευρώ για τον έναν συνεργάτη του. Αυτά τα χρήματα (και λίγα παραπάνω) θα πάρει και στο Περιστέρι...

Διαβάστε κι αυτό:   «Τούμπανο» Ελληνίδα παρουσιάστρια! (ΦΩΤΟ)  



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags