Facebook Pixel Ο «ερυθρόλευκος» άσος που… τους τρέλανε!
| 2014-10-01 19:18:00

Ο «ερυθρόλευκος» άσος που… τους τρέλανε!

Ο «ερυθρόλευκος» άσος που… τους τρέλανε!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στα μπλοκάκια των μάνατζερ και πολλές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του; Διαβάστε στον Sportdog!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, αφού ήδη μετράει μία ήττα και μία ισοπαλία εκτός έδρας, ωστόσο η εντυπωσιακή του πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήδη… εκτόξευσε τις μετοχές κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog, ένας εξ αυτών βρίσκεται ήδη στα μπλοκάκια αρκετών μάνατζερ και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο Λιμάνι μόλις ΛΙΓΟΥΣ μήνες, ήδη η περίπτωσή του «εξετάζεται» από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος ακόμα και στο Περιστέρι, όπου ο Ολυμπιακός είχε συνολικά μέτρια εμφάνιση, κατάφερε να ξεχωρίσει. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δίνει το… διαφορετικό στο παιχνίδι και έναν παίκτη ο οποίος αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ο 20χρονος άσος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής και σίγουρα οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη μπορούν να τον… εκτοξεύσουν. Για αυτό και μετά την Ατλέτικο και το γκολ που έβαλε, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό που τον χαρακτηρίζουν «εξαιρετική ευκαιρία»…

Από σήμερα κιόλας, στο ματς με τη Μάλμε, πολλοί μάνατζερ θα τον κοιτάνε για να δουν αν... αντέχει σε υψηλό επίπεδο!

Διαβάστε κι αυτό!   Χαμός: Λύθηκε το μαγιό στην κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)





  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags