Facebook Pixel Η βαθμολογία του διαιτητή του Μάλμε-Ολυμπιακός!
| 2014-10-03 18:15:00

Η βαθμολογία του διαιτητή του Μάλμε-Ολυμπιακός!

Η βαθμολογία του διαιτητή του Μάλμε-Ολυμπιακός!

Τη στιγμή που στην Ελλάδα είμαστε... στα κάγκελα για τις αποφάσεις του Ρώσου Καράσεφ, διαβάστε την βαθμολογία του έβαλε η ΟΥΕΦΑ για τις αποφάσεις του στο ματς των Πειραιωτών.

Νεότερο ρεπορτάζ για τον Ρώσο διαιτητή Καράσεφ, ο οποίος σφύριξε τον Ολυμπιακό στην ήττα του με 2-0 από τη Μάλμε το βράδυ της Τετάρτης. Οι Πειραιώτες είχαν τεράστια παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης και δικαιολογημένα «φωνάζουν» για το πέναλτι που δεν έδωσε σε μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη Μανιάτη.

Το ματς τότε ήταν στο 1-0 και σίγουρα ο Ολυμπιακός είχε μοναδική ευκαιρία για να ...επιστρέψει στο ματς. Ακόμα και ο Μίτσελ, που δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην διαιτησία, μετά το τέλος του ματς μίλησε για το πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του και για τα λάθη που έκανε συνολικά ο Ρώσος διαιτητής.

Ο Σκύλος λοιπόν και η στήλη «Sportdog Penalty» έψαξε και έμαθε τι βαθμό έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας της UEFA στον Καράσεφ, για το συγκεκριμένο ματς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας, ο Ρώσος διαιτητής βαθμολογήθηκε με 2 για τις αποφάσεις του στο Μάλμε – Ολυμπιακός, όταν το άριστα είναι 5...

Διαβάστε κι αυτό: Πλάκα μας κάνει! Δείτε το μαγιό της Βιλέγκας (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags