Facebook Pixel Ρε λες να κάνει τέτοιο χουνέρι στον ΠΑΟΚ;
| 2014-11-12 14:15:00

Ρε λες να κάνει τέτοιο χουνέρι στον ΠΑΟΚ;

Ρε λες να κάνει τέτοιο χουνέρι στον ΠΑΟΚ;

Το άκουσε στην πιάτσα των μανατζαραίων ο σκυλάκος σας και το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη για την πρόταση παικταρά που έχει φθάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Πάμε, όμως, να το πάρουμε από την αρχή το θέμα. Γράφτηκε τις προάλλες ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται διακαώς για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και πως άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε στη Γερμανία για να τον πείσει να γυρίσει στην Τούμπα.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τι πραγματικά σκοπεύει να κάνει ο Δικέφαλος με τον Πορτογάλο άσο. Αυτό που έμαθε, όμως, ο σκύλος από έγκυρη πηγή είναι ότι ο παίκτης, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βόλφσμπουργκ, έχει προταθεί ήδη στον Ολυμπιακό!
 
Στην κορυφαία, δηλαδή, ομάδα στην Ελλάδα που έχει τη δυνατότητα και να δώσει από τον Γενάρη ένα ποσό στη γερμανική ομάδα για να αποκτήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό και να καλύψει με ευκολία τις απαιτήσεις του.

Προσοχή: Δεν λέμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Βιεϊρίνια, ούτε καν ότι σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ωστόσο, από τη στιγμή που προτάθηκε στον Ολυμπιακό ένας παίκτης της αξίας του Βιεϊρίνια είναι πολύ πιθανό στον Πειραιά να δελεαστούν από την περίπτωσή του για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστα χρήματα τον Γενάρη (ή τσάμπα το ερχόμενο καλοκαίρι) και δεύτερον, γιατί αποτελεί -θεωρητικά πάντα- τον διακαή πόθο του μεγάλου αντιπάλου για το φετινό πρωτάθλημα.

Φαντάζεστε, πάντως, να γίνει κανένα τέτοιο χουνέρι από Λιμάνι μεριά;

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτά είναι τα οπίσθια της Δούκισσας Νομικού με στρινγκ! Δείτε τα ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags