Facebook Pixel Αυτός είναι ο 1ος στόχος του ΠΑΟ από Ελλάδα!
| 2014-11-21 23:30:00

Αυτός είναι ο 1ος στόχος του ΠΑΟ από Ελλάδα!

Αυτός είναι ο 1ος στόχος του ΠΑΟ από Ελλάδα!

Μία εξαιρετική λύση κοιτάνε στον Παναθηναϊκό που ήδη… ψάχνονται μεταγραφικά. Ποιο είναι το μεγάλο εμπόδιο και τι θέλει ο παίκτης. Διαβάστε στον Sportdog.

Ο Λεωνίδας Βόκολος όχι μόνο έχει πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη έχει… σηκώσει τα μανίκια και ασχολείται ατελείωτες ώρες με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά και με τα μεταγραφικά τόσο για τον Γενάρη όσο και για το καλοκαίρι.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έλεγξε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που είχε ήδη στην ατζέντα του ο Νίκος Νταμπίζας, ενώ όπως έμαθε ο Σκύλος, ασχολήθηκε και με υποθέσεις οι οποίες είχαν απορριφθεί από τον προκάτοχό του…

Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του συγκεκριμένα παίκτη από την ελληνική αγορά, ο οποίος μπορεί να μην ήρθε τελικά το περασμένο καλοκαίρι στο Τριφύλλι, όμως πλέον είναι πολύ ψηλά στην λίστα των Πρασίνων και σίγουρα θα τους απασχολήσει τους επόμενους μήνες.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αν και είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, τελικά πήγε ως δανεικός από την Φορτούνα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πράσινοι παρακολουθούν την εξέλιξη του νεαρού άσου και θεωρούν πως αξίζει να ασχοληθούν και πάλι με την περίπτωσή του.

Βέβαια, επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα, αφού ο δανεισμός του είναι για έναν χρόνο, στον ΠΑΟ σκοπεύουν να… φορτσάρουν για την περίπτωσή του μετά τον Γενάρη. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τρέξει την υπόθεση μιλώντας με τους Γερμανούς, αφού ο Γιαννιώτας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Ο παίκτης πάντως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και σίγουρα τον δελεάζει η πράσινη φανέλα…

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Οι Ελληνίδες που έχουν καλύτερα οπίσθια από την Κιμ Καρντάσιαν! (ΦΩΤΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags