Facebook Pixel Έκτακτο: Εξελίξεις με Κόκε στον Άρη!
| 2014-12-15 21:32:00

Έκτακτο: Εξελίξεις με Κόκε στον Άρη!

Έκτακτο: Εξελίξεις με Κόκε στον Άρη!

Τελικά θα σκάσει η μεγάλη ΒΟΜΒΑ τον Ιανουάριο; Διαβάστε το ρεπορτάζ στον Sportdog...

Τον τελευταίο μήνα το όνομα του Σέρχιο Κόκε «παίζει» πολύ δυνατά για τον Άρη και μάλιστα μέσα από την ομάδα είχαν αφήσεια να διαρρεύσει πως η περίπτωσή του είναι... κλεισμένη.

Η υπόθεση όμως δεν ήταν τόσο εύκολη και για αυτό βλέπουμε το τελευταίο διάστημα πως έχουν πέσει πάρα πολύ οι τόνοι σχετικά με την επιστροφή του Ισπανού φορ, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, αλλά μόνο με τους δικούς του όρους.

Φυσικά, το μεγάλο πρόβλημα αφορά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Όπως έμαθε λοιπόν ο Σκύλος και γράφει η στήλη «Sportdog Penalty», άδικα... περιμένουν τον Κόκε στον Άρη!

Ο Ισπανός φορ θα ξαναφορέσει τα Κίτρινα μόνο αν του δώσουν τα λεφτά που είχε ζητήσει και του είχαν υποσχεθεί στις αρχικές συζητήσεις με την διοίκηση. Αν παραμείνει η προσφορά των 60.000 ευρώ που του προσφέρει ο Γαλανός και αυτά στο τέλος της σεζόν, τότε δεν θα επιστρέψει ο Κόκε.

Αν... ανεβάσει την προσφορά, τότε ίσως υπάρξει και πάλι κάποια εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλά δεν γίνεται να διοικείς τον Άρη, να θες να φέρει ένα τόσο μεγάλο όνομα και να κάνεις αυτή την πρόταση!
 

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:  ΚΟΛΑΣΗ: Η πιο σέξι βόλτα με ποδήλατο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags