Facebook Pixel "Βόμβα" Μαυρία! Φεύγει από Σάντερλαντ και πάει...
| 2014-12-24 11:15:00

"Βόμβα" Μαυρία! Φεύγει από Σάντερλαντ και πάει...

"Βόμβα" Μαυρία! Φεύγει από Σάντερλαντ και πάει...

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον νεαρό άσο! Τι αποφάσισαν αγγλική διοίκηση και παίκτης – Πού μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του και για ποιο λόγο; Το αποκαλυπτικό θέμα στον Σκύλο!

Φευγάτος από τη Σάντερλαντ είναι ο Χάρης Μαυρίας. Ο διεθνής άσος αναμένεται τον Γενάρη να παραχωρηθεί δανεικός από την αγγλική ομάδα, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty". O 21χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τους Αγίους μετά από κοινού απόφαση που πάρθηκε σε συνάντηση της διοίκησης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η αγγλική ομάδα θέλει να δώσει δανεικό τον νεαρό άσο προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ψηθεί, όπως λέμε, ποδοσφαιρικά. Αυτό που επιθυμούν στη Σάντερλαντ είναι ο παίκτης να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται. Δεν υπάρχει, δηλαδή, ιδιαίτερη προτίμηση για το πού θα πάρει μεταγραφή αλλά υπάρχει η απαραίτητη προϋπόθεση να λογίζεται ως βασικός στην καινούργια του ομάδα.

Γι΄ αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό ο αγγλικός σύλλογος να ζητήσει να μπει ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιο του Μαυρία προκειμένου να δεσμεύσει τον σύλλογο που θα τον παραχωρήσει να χρησιμοποιήσει τον παίκτη σε συγκεκριμένα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κάτι που λέγεται ότι έχει συμβεί και στην περίπτωση του Μήτρογλου, με τη Φούλαμ να έχει βάλει πλαφόν 30 συμμετοχών σε Σούπερ Λίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ για τον Έλληνα φορ.

Με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός να επιστρέψει τον Γενάρη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει πάντα στα υπόψιν την περίπτωσή του (ο Αλαφούζος μαρτύρησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι εξετάζονται παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα) ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι ψάχνουν ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης και δεδομένου ότι ο Αναστασιάδης αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να δώσουν προβάδισμα στη λύση Μαυρία. Ο Βρύζας, άλλωστε, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Δικέφαλος τον Γενάρη σε έναν δανεισμό ποδοσφαιριστή και αυτός μπορεί να είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού. Ίδωμεν... 

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ: Δείτε το βίντεο-σοκ με την Μαντόνα να κάνει δημόσια στοματικό σεξ με μπουκάλι   ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags