Facebook Pixel Θα το δούμε κι αυτό; Πώληση κόουτς στην Σούπερ Λιγκ!
| 2014-12-27 00:15:00

Θα το δούμε κι αυτό; Πώληση κόουτς στην Σούπερ Λιγκ!

Θα το δούμε κι αυτό; Πώληση κόουτς στην Σούπερ Λιγκ!

Ποιος ιδιοκτήτης ομάδας έχει βάλει στόχο να πουλήσει το καλοκαίρι τον προπονητή του και γιατί αισθάνεται πλέον δικαιωμένος; Διαβάστε όλα τα παρασκήνια στον Σκύλο!

Όλα τα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως αυτό πραγματικά θα μας εντυπωσιάσει και θα είναι για καλό! Μεταγραφές παικτών άλλωστε έχουμε δει πολλές, προπονητών όμως και μάλιστα με αρκετά λεφτά, ελάχιστες!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για ένα θέμα που θα συζητηθεί και το οποίο αφορά την Ξάνθη και το… πλάνο του Πανόπουλου για τον Λουτσέσκου! Ενός προπονητή που μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να ήταν με το «ένα πόδι» εκτός ομάδας, όμως τώρα μετά από τους θριάμβους κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι… Βασιλιάς!

Μάλλον για αυτό και όταν τον ρωτούσαν τα ΜΜΕ στη Ρουμανία, αν ίσχυαν τα δικά μας δημοσιεύματα περί απόλυσης του, αυτός ΓΕΛΑΓΕ! Ο Λουτσέσκου, παρά τις μετριότατες εμφανίσεις της ομάδας στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο, δεν αγχωνόταν καθώς ήξερε πως ο Χρήστος Πανόπουλος τον γούσταρε πολύ, ενώ πόνταρε και στις συζητήσεις που είχαν κάνει οι δυο τους, αλλά και στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον μεγαλομέτοχο των Ακριτών!

Μετά λοιπόν τις δύο «τεσσάρες» με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (δεν χάλασε ιδιαίτερα το κλίμα η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης), ο Λουτσέσκου είναι… καβάλα στο άλογο και ο Πανόπουλος, μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέει πως θα καταφέρει να τον πουλήσει κιόλας το καλοκαίρι!! Αν τα καταφέρει κιόλας, θα είναι κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει όλα τα ματς χωρίς άγχος, αφού δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα, έχει βγάλει πολλά λεφτά και μπορεί πλέον να δουλεύει σε κάθε ομάδα που πηγαίνει με τους δικούς του όρους…

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: ΣΑΛΟΣ: Σέξι ατύχημα, τα είδαμε ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags