Facebook Pixel Γιαννιώτας: Ο αντί-Σάλπι και το "όχι" από Νταμπίζα!
| 2015-01-11 16:00:00

Γιαννιώτας: Ο αντί-Σάλπι και το "όχι" από Νταμπίζα!

Γιαννιώτας: Ο αντί-Σάλπι και το "όχι" από Νταμπίζα!

Γιατί ο Έλληνας άσος του Αστέρας Τρίπολης δεν αρνήθηκε πως μπορεί να έκανε χέρι πριν σκοράρει το πρώτο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ; Ο SportDog έχει το τρομερό παρασκήνιο...

Το πρόσωπο της ημέρας δεν είναι άλλο από τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός άσος πρωταγωνίστησε, με τα δύο γκολ που πέτυχε, στη μεγάλη νίκη του Αστέρας Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίζεται από το καλοκαίρι δανεικός στους Αρκάδες από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο θα μπορούσε τώρα να ήταν δανεικός στον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty".

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε προταθεί το περασμένο καλοκαίρι στους Πράσινους αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε κυρίως λόγω του Νίκου Νταμπίζα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού διατηρεί κακή σχέση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, με αποτέλεσμα να απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες την περίπτωσή του. Αντίθετα, υπέρμαχος της συγκεκριμένης μεταγραφής από τον Παναθηναϊκό ήταν ο διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου, Γιάννης Σαμαράς, ενώ θετικός αλλά όχι ιδιαίτερα ζεστός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου.

Τελικά, ο Γιαννιώτας, ο οποίος ήθελε να διακαώς επιστέψει στη Σούπερ Λίγκα, κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο διαπρέπει τώρα, παραμένοντας στο στόχαστρο των κορυφαίων ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει παραδοσιακά ψηλά στη λίστα του τον πρώην άσο του Άρη και δεν χρειαζόταν η χθεσινή σούπερ εμφάνιση κόντρα στον Δικέφαλο για να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας για την αξία του. Ο παίκτης αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του συλλόγου που, μάλιστα, τον θεωρούν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την ελληνική αγορά! Αυτό το γνωρίζει ο Γιαννιώτας και γι΄ αυτό, σύμφωνα με το "SportDog Penalty", έκανε διπλωματική δήλωση μετά το χθεσινό παιχνίδι όταν ρωτήθηκε για το χέρι στο πρώτο του γκολ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιο το συμβόλαιο του Νομπόα με τον ΠΑΟΚ και πού κολλάει ο ...Καρεμπέ; "Κλικ"   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags