Οι εκλογές κοντοζυγώνουν. Μετράμε τέσσερις μέρες απ'την 25η Ιανουαρίου με τις μετρήσεις να δείχνουν ότι μέχρι και τις 14 μονάδες(!!!), προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας. Σας το παρουσίασε και ο σκύλος σε σχετικό θέμα.

Το θέμα είναι ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα της κάλπης είναι πολύ διαφορετικό απ'αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην Κουμουνδούρου γι'αυτό και τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους που θα τους σιγουρέψουν την πρωτιά και θα τους δώσουν αυτοδυναμία.

Και ποιό είναι το πρόβλημα που πρέπει να λύσουν οι σύντροφοι για να βγούνε πρώτο κόμμα; Μα φυσικά οι ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι λόγω του γηπέδου έχουν στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τώρα τελευταία έχει βρει νέον βραχνά που ακούει στο όνομα: Πάρης Βάκης. Ο τελευταίος είναι Ενωσίτης φίλαθλος που ξεκίνησε απεργία πείνας και περιμένει εγγυήσεις για να χτιστεί το γήπεδο. «Να δούμε τί θα κανει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ. Θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή μου, όπως τότε με τον Ρωμανό;», αναρωτιόταν ο απεργός πείνας μιλώντας με ομοϊδεάτες του που στήριξαν την επιλογή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει ποτέ όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό όμως που τους χαλάει στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι η παρουσία του Μελισσανίδη, ο οποίος ως γνωστόν είναι φίλος με τον αντίπαλο των συντρόφων, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως έπιασαν τα αυτιά του σκύλου, σε προεκλογικό... γκαλά (ξέρετε, αυτά που διοργανώνουν σε σπίτια για να πείσουν και να τάξουν ρουσφέτια σε "λίγο" κόσμο) υποψηφίου του κόμματος βγήκε η συγκεκριμένη αλήθεια στη φόρα. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι πολύ κοντά στην ιεραρχία του κόμματος και μάλιστα, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, του έχουν τάξει υπουργείο, στο οποίο βουλευτής της ΝΔ τα είχε κάνει μαντάρα ξεσηκώνοντας όλον τον κόσμο.

Τί είπε ο συντροφος σε γνωστούς του που τυχαίνει να είναι οπαδοί της ΑΕΚ και παρευρέθηκαν στο σπίτι που μίλησε; «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά όχι όπως το θέλει ο Μελισσανίδης. Εμείς θα το κάνουμε όπως πρέπει να είναι ένα στάδιοο». Με απλά λόγια, σαν να λέει, «ξεχάστε την Αγιά Σοφιά».