Facebook Pixel Κατάρ καλεί "κόκκινο" άσο, χρυσάφι στον Ολυμπιακό!
| 2015-01-23 11:00:00

Κατάρ καλεί "κόκκινο" άσο, χρυσάφι στον Ολυμπιακό!

Κατάρ καλεί "κόκκινο" άσο, χρυσάφι στον Ολυμπιακό!

Σύλλογος από τον αραβικό κόσμο ετοιμάζεται να καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση για διεθνή ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών. Η στήλη "SportDog Penalty" έχει την αποκάλυψη!

Είναι πολύ πιθανό εκτός από μεταγραφές να υπάρξουν και αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιτάξουν να αποδεσμευτούν από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει ή δεν υπολογίζονται.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Ο πρώην άσος της Γκεντσλερμπιρλιγκί αποτέλεσε προσωπική μεταγραφή του Μίτσελ αλλά όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Ισπανό προπονητή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Το όνομα του 25χρονου μεσοεπιθετικού έχει ακουστεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια που προέρχονται κυρίως από την Τουρκία αλλά το μέλλον του μπορεί να είναι ακόμα πιο μακριά. Όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", ομάδα από το Κατάρ ετοιμάζει να καταθέσει στον Ολυμπιακό άκρως δελεαστική πρόταση για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Το ύψος της προσφοράς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά υπολογίζεται ότι θα είναι ανάλογη των χρημάτων που παίζουν στην αραβική χερσόνησο. Οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει επίσημη κρούση στους Ερυθρόλευκους για τον Ντουρμάζ, ενώ είναι πιθανό η πλευρά του παίκτη να έχει ενημερωθεί ήδη για το ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή. Αν όντως σκάσει μια τέτοια πρόταση για τον Σουηδό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να την αρνηθούν οι πρωταθλητές.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι λένε από τον Ολυμπιακό για τις εντυπωσιακές μεταγραφές του ΠΑΟΚ; Διαβάστε   ΕΔΩ  

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags