Facebook Pixel Γιατί δεν θα βγαίνει από την 11άδα ο Μαυρίας
| 2015-02-02 14:30:00

Γιατί δεν θα βγαίνει από την 11άδα ο Μαυρίας

Γιατί δεν θα βγαίνει από την 11άδα ο Μαυρίας

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του Έλληνα εξτρέμ και ο SportDog θα αποκαλύψει το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής και τον όρο που έβαλε η Σάντερλαντ.

Εντυπωσιακά έκλεισε τις μεταγραφές του για τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός, καθώς η επιστροφή του Χάρη Μαύρια σίγουρα προκάλεσε αίσθηση, μιας και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει στο Τριφύλλι αυτό που του λείπει.

Ο νεαρός άσος βρισκόταν στη σχετική λίστα των Πρασίνων εδώ και ένα μήνα, όμως η καθοριστική πρόταση για την απόκτηση του από τη Σάντερλαντ με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, έγινε μόλις πριν λίγα 24ωρα.

Στον Παναθηναϊκό θεώρησαν πως δεν μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο στην αγορά με αυτά τα λεφτά και θεωρώντας πως ο μικρός δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, έκαναν την οριστική κρούση στην αγγλική ομάδα, η οποία δεν ήταν αρνητική. Άλλωστε, εδώ και μέρες είχε δώσει την επιλογή στον Μαυρία να διαλέξει αυτός σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του...

Όταν λοιπόν "έσκασε" η πρόταση, ο Έλληνας άσος είπε αμέσως το "ναι", ενώ η Σάντερλαντ έβαλε μόνο έναν όρο στον Παναθηναϊκό. Ζήτησε ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μην τον ...φάει ο πάγκος και η εξέδρα. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν τον παίκτη δανεικό, για να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δεν ξέρουμε (ακόμα) ποιο είναι το νούμερο συμμετοχών που ζήτησαν οι "μαυρόγατες" να έχει ο Μαυρίας στο Τριφύλλι, όμως το σίγουρο είναι πως όταν μπει στο κλίμα, δύσκολα στη συνέχεια θα βγαίνει από την ενδεκάδα του Αναστασίου...

ΤΟ RETWEET του Αλαφούζου για την κόκκινη που πήρε ο Μπαλάφας στη Βέροια. Διάβασέ το ΕΔΩ

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags