Facebook Pixel «Τρελή» πρόταση σε Έλληνα προπονητή!
| 2015-02-06 21:06:00

«Τρελή» πρόταση σε Έλληνα προπονητή!

«Τρελή» πρόταση σε Έλληνα προπονητή!

Σε ποιον κόουτς ήρθε μία «χρυσή» πρόταση από το εξωτερικό, όμως αυτός αρνήθηκε; Ποιος είναι και σε ποια ομάδα ετοιμάζεται να κλείσει. Διαβάστε στο αποκλειστικό θέμα του Sportdog.

Αν νομίζετε πως οι Έλληνες προπονητές δεν... πουλάνε στο εξωτερικό, κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς υπάρχει κόουτς ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, δέχθηκε μία τρομερή πρόταση από το εξωτερικό με λεφτά που δεν υπάρχει περίπτωση να βρει αυτή τη στιγμή στην χώρα μας. Το ωραίο πάντως της υπόθεσης, είναι πως τελικά είπε «όχι», καθώς θέλει να πιάσει αλλού δουλειά και μάλιστα εντός συνόρων...

Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog και της στήλης «sportdog penalty», πριν από δύο ημέρες αρνήθηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της στο πρωτάθλημα του Κατάρ!

Τα λεφτά ήταν πάρα πολλά, περίπου 700.000 ευρώ ετησίως, όμως ο Έλληνας κόουτς είπε «όχι», καθώς περιμένει κάτι καλύτερο και πιο συγκεκριμένα την Εθνική ομάδα, αφού θεωρεί ότι Δευτέρα ή Τρίτη θα μάθει ότι είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ για την θέση!

Αυτό άλλωστε είπε και στον Γιώργο Σπανό, ο οποίος του τηλεφώνησε χθες το μεσημέρι, μετά το τέλος του Σα Πίντο, όμως ο Δώνης δεν ήθελε να συζητήσει για την επιστροφή του στο Περιστέρι, αφού περιμένει την απόφαση της Ομοσπονδίας. Ο Γιώργος Δώνης δεν το κρύβει πως στη παρούσα φάση θέλει πολύ να δουλέψει στην Εθνική Ελλάδας, ακόμη και αν αυτό γίνει μόλις για 8 μήνες.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν επιλεγεί για την "γαλανόλευκη", πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στον Ατρόμητο, παρά τις πιέσεις από τον Σπανό και τα όσα διαβάζουμε στα ρεπορτάζ δεξιά και αριστερά. Ο Δώνης έχει εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και αγαπάει τον Ατρόμητο, αλλά μετά την συμμετοχή του στο Τσαμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ , το θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του να πάει ξανά στο Περιστέρι...

Αυτόν ήθελε σαν τρελός ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ. Είχε φορέσει και τα ερυθρόλευκα. Διαβάστε ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags