Facebook Pixel Η πρόβλεψη του Σ. Κόκκαλη για ΠΑΟΚ και τίτλο!
| 2015-02-06 22:55:00

Η πρόβλεψη του Σ. Κόκκαλη για ΠΑΟΚ και τίτλο!

Η πρόβλεψη του Σ. Κόκκαλη για ΠΑΟΚ και τίτλο!

Διαβάστε την άποψη του Σωκράτη Κόκκαλη για το φετινό πρωτάθλημα και τη μάχη Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο θέμα του Sportdog...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παρότι πλέον δεν έχει ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό, παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην ομάδα και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ πολλές φορές έχει βρεθεί φέτος τόσο στο Γ. Καραϊσκάκης όσο και στο Ρέντη.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γνωρίζει άριστα τον σύλλογο και φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά τις δυνατότητές του, αλλά και τον τρόπο που αντιδράει η συγκεκριμένη ομάδα, όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Έτσι μάλλον εξηγείται τόσο η πρόβλεψη που είχε κάνει στις αρχές Δεκέμβρη για τη «μάχη» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, αλλά και η μη ανησυχία του, όταν ο Δικέφαλος είχε πάρει προβάδισμα για την κούρσα του πρωταθλητή.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης λοιπόν, έπεσε μέσα 100% στην πρόβλεψη που είχε κάνει στην σουίτα του Γ. Καραϊσκάκης στις 6 Δεκεμβρίου, όταν μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, όλοι κάθονταν σε... αναμμένα κάρβουνα.

Ο πρώην πρόεδρος των Πειραιωτών καθησύχαζε την "ερυθρόλευκη" παρέα που ήταν μαζί του, πως σε 2 μήνες και ίσως και νωρίτερα, πριν δηλαδή ο Ολυμπιακός ανέβει Τούμπα, η διαφορά του με τον ΠΑΟΚ θα ήταν 5 με 6 βαθμούς. Μπροστά θα ήταν οι Πειραιώτες έλεγε!!!

Απλά να θυμίσουμε πως εκείνο το βράδυ, η αισιοδοξία-σιγουρια του Σωκράτη Κόκκαλη πήγαινε κόντρα με το -4 των "ερυθρόλευκων" από τον "Δικέφαλο"...

Ποιος Έλληνας προπονητής είπε «όχι» σε τρελή πρόταση από το εξωτερικό; Πόσα ήταν τα λεφτά και πού θέλει να πάει; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags