Facebook Pixel Ποιος Δέλλας ρε; Αν δεν ήταν ο Μπάγεβιτς...
| 2015-02-12 16:00:00

Ποιος Δέλλας ρε; Αν δεν ήταν ο Μπάγεβιτς...

Ποιος Δέλλας ρε; Αν δεν ήταν ο Μπάγεβιτς...

Επειδή όλοι έχουν πέσει πάνω στον προπονητή της Ένωσης και τον αποθεώνουν για την εμφάνιση στο "Καραϊσκάκη", θα αποκαλύψουμε τον πραγματικό λόγο επιτυχίας της ΑΕΚ...

Δεν αντιλέγουμε. Καμία διαφωνία. Το μερίδιο για την απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στο "Καραϊσκάκη" ανήκει στον Τραϊνό Δέλλα. Ο νεαρός προπονητής μεγάλωσε προπονητικά με την ισοπαλία αυτή στο Φάληρο. Η αγωνιστική εικόνα της Ένωσης στο χθεσινό ντέρμπι πιστώνεται 100% στον δημιουργό αυτής της σύγχρονης ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Δέλλα. Τέλος. 

Από εκεί και πέρα, όμως, μπορεί η ΑΕΚ να μη βρισκόταν τώρα σε αυτό το επίπεδο, αν δεν υπήρχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Γιατί ο Ντούσκο ήταν αυτός που επέμενε το καλοκαίρι για την παραμονή του Δέλλα στο τιμόνι της ομάδας.

Η επιτυχία, δηλαδή, του προπονητή της Ένωσης αποτελεί πρώτα απ΄ όλα μεγάλη δικαίωση του Μπάγεβιτς, ο οποίος στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και ενώ οι περισσότεροι -μέσα και έξω από την ομάδα- πίεζαν για την αποχώρηση του Δέλλα, προσπάθησε να πείσει για την αναγκαιότητα της παραμονής του στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έψαχνε το καλοκαίρι για προπονητή και μιλούσε με τους Σα Πίντο, Γκαρίδο, Τσιώλη και άλλους υποψήφιους, ο Σέρβος ήταν αυτός που στήριξε όσο κανείς τον Δέλλα και κατάφερε τελικά να τον κρατήσει στον σύλλογο. Ο Μπάγεβιτς έχει απεριόριστη εκτίμηση στον Τραϊνό και πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ. Γι΄ αυτό ζήτησε από την Τίγρη την παραμονή του.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν δεν υπήρχε ο Ντούσκο στην ΑΕΚ, τώρα κανείς δεν θα μπορούσε να αποθεώσει τον Δέλλα για την ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά του στην ομάδα. Γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχε Δέλλας στην ΑΕΚ. Τόσα απλά...

ΠΟΙΟΝ πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι και γιατί; Το αποκλειστικό   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags