Facebook Pixel "Κάρα" σε Μαρκαριάν: Αυτόν πάρε στην Εθνική!
| 2015-02-18 23:30:00

"Κάρα" σε Μαρκαριάν: Αυτόν πάρε στην Εθνική!

"Κάρα" σε Μαρκαριάν: Αυτόν πάρε στην Εθνική!

Ποιος διεθνής επιθετικός που έχει ξεπέσει αγωνιστικά παίζεται να βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού; Διαβάστε τι ειπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ήρθε στην Ελλάδα και ήδη σήκωσε μανίκια, καθώς στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη και τους νέους συνεργάτες του σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, συζήτησε για όλα τα θέματα της Εθνικής, ενώ έγινε κουβέντα και για τις πρώτες κλήσεις παικτών.

Αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς, ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τους διεθνείς που θα καλέσει από το εξωτερικό, κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Ο Μαρκαριάν φυσικά και έχει εικόνα για όλους τους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό, έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά από τον "Κάρα", ενώ το Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να δει το ματς Βερόνα-Ρόμα, όπου συμμετέχουν έξι Έλληνες διεθνείς (Μόρας, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας).

Το μεγάλο ερωτηματικό λοιπόν σχετικά με τις πρώτες κλήσεις του Σέρχιο, αφορά την επιλογή ή μη του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία. Ο Έλληνας άσος δεν ήταν στις τελευταίες επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ η επιλογή του να πάει σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, ίσως να του δημιουργήσει νέους ...μπελάδες σχετικά με την Εθνική.

Ο Μαρκαριάν δεν έχει αποφασίσει ακόμα και θα το σκεφτεί πάρα πολύ για το αν θα τον καλέσει τώρα, όμως ο Καραγκούνης τον πιστεύει και επιμένει στον "Σαμ", καθώς όπως είπε στον νέο προπονητή, είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Ελλάδα. Λέτε τελικά να τον πείσει; 

Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ του Μαρκαριάν με παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης! Η αποκάλυψη ΕΔΩ

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags