Facebook Pixel Ο Σαββίδης "έδιωξε" τον Τζανδάρη!
| 2015-02-20 00:59:00

Ο Σαββίδης "έδιωξε" τον Τζανδάρη!

Ο Σαββίδης "έδιωξε" τον Τζανδάρη!

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ και γιατί θέλει να φύγει από την ομάδα; Ο Σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, κάνει την αποκάλυψη!

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Φάνη Τζανδάρη και την περιβόητη ανανέωση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, η οποία τελικά ναυάγησε, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και ο παίκτης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τούμπα ως ελεύθερος.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί δεξιά και αριστερά τόσο καιρό, ο νεαρός άσος δεν τρελάθηκε ξαφνικά και μία μέρα που ξύπνησε ζήτησε ένα μεγάλο συμβόλαιο από τον Δικέφαλο. Ούτε αποφάσισε να βάλει μόνος του μία υψηλή τιμή. Ο Τζανδάρης ζήτησε συγκεκριμένα λεφτά από τον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρεί πως το αξίζει και μάλιστα έβαλε ως μέτρο σύγκρισης, τα λεφτά που έχουν δώσει σε άλλους νεαρούς παίκτες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του SportDog, η ρήξη μεταξύ του Τζανδάρη και του ΠΑΟΚ ξεκίνησε επειδή ο παίκτης θεώρησε υποτιμητικό να του προσφέρουν συμβόλαιο 70.000 ευρώ(!!!), τη στιγμή που παίκτες στην ίδια ηλικία παίρνουν παραπάνω χρήματα και συγκεκριμένα οι Κουλούρης και Κωνσταντινίδης, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο 90.000 ευρώ.

Κάπου εκεί στράβωσε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, θεώρησε πως δεν είχε τη σωστή αντιμετώπιση και έτσι μπήκαν οι βάσεις για τον χωρισμό. Όσον αφορά το μέλλον και την επόμενη ομάδα του, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα και σε πρόσφατη "ενόχληση" από τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίστηκε πως προτεραιότητα του είναι να φύγει εκτός Ελλάδας...

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζανδάρης και γιατί, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags