Facebook Pixel Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο παιχταράς;
| 2015-02-24 14:45:00

Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο παιχταράς;

Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο παιχταράς;

Μπορεί οι Πράσινοι να θεωρούν εύκολη την παραμονή του μεγάλου "κανονιού", ωστόσο φαίνεται πως υπολογίζουν χωρίς τη γυναίκα του που θέλει να επιστρέψει στο εξωτερικό! 

Αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού στην εποχή Αλαφούζου. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ποιότητα που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και ξέρει να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Οι Πράσινοι θεωρούν ότι μπορούν να κρατήσουν εύκολα τον παίκτη στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι. Για ποιο λόγο;

Το συμβόλαιο του Μλάντεν Πέτριτς, ο περί ου ο λόγος, λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ανανεωθεί λόγω των πιέσεων που δέχεται από τη γυναίκα του για να φύγουν από την Ελλάδα!

Μπορεί οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να θέλουν την παραμονή του Κροάτη άσου στον σύλλογο, μετά και την εκπληκτική φετινή σεζόν που διανύει, αλλά ο παίκτης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Και πού να πάνε;

ΔΙΠΛΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" με Δημήτρη Παπαδόπουλο και Λουκά Βύντρα το καλοκαίρι! Η αποκάλυψη ΕΔΩ

Παρόλο που η γυναίκα του είναι Ελληνίδα, προτιμάει να επιστρέψει στην Ελβετία αφού εκεί έζησαν ευτυχισμένοι για αρκετά χρόνια. Την ίδια στιγμή, ο Πέτριτς βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα στην Ελβετία, μιας και έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από τη θητεία του σε Γκρασχόπερς και Βασιλεία. Έπαιξε μεγάλη μπάλα επί ελβετικού εδάφους ο Κροάτης φορ πριν πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στην Ντόρτμουντ το 2007.

Ο διεθνής άσος δεν έχει πάρει, βέβαια, ακόμα την οριστική του απόφαση και σίγουρα δεν τον αφήνει αδιάφορο η παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ειδικά από τη στιγμή που δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως και να έχει βρει τη φόρμα του. Αλλά όσο η γυναίκα του τον ψήνει να γυρίσουν στην Ελβετία, τόσο γίνεται δυσκολότερο το έργο των ανθρώπων της "πράσινης" διοίκησης να τον πείσουν το καλοκαίρι να παραμείνει στην ομάδα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags