Facebook Pixel Το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού χτυπάει ο ΠΑΟΚ;
| 2015-02-26 14:45:00

Το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού χτυπάει ο ΠΑΟΚ;

Το μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού χτυπάει ο ΠΑΟΚ;

Η επιθυμία του Σαββίδη, ο Νίνης και το "μπαμ" που δεν έγινε. O SportDog αποκαλύπτει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που μπορεί να ντυθεί στα ασπρόμαυρα με έξι μήνες καθυστέρηση...

Από την ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει έμφαση μεταγραφικά στους καλούς, διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι επιθυμία του μεγαλομετόχου ο σύλλογος να διακρίνεται από ισχυρό ελληνικό στοιχείο και να είναι από τους βασικούς "αιμοδότες" των Εθνικών ομάδων. Σε αυτή την κατεύθυνση σκοπεύει να κινηθεί η "ασπρόμαυρη" διοίκηση και το προσεχές καλοκαίρι "χτυπώντας" κάθε καλή περίπτωση Έλληνα παίκτη.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος ακόμα δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δόθηκε δανεικός πριν λίγο καιρό από την Τζένοα στην Κιέβο Βερόνα και δεν δείχνει να υπολογίζεται από το σύλλογο της Γένοβας ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που το προσεχές καλοκαίρι η Τζένοα βγάλει στη βιτρίνα τον "Φέτφα", είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του δανεισμού του. Όπως έγινε, δηλαδή, με τον Σωτήρη Νίνη όταν ο Δικέφαλος τον απέκτησε δανεικό από την Πάρμα το καλοκαίρι του 2013. Το όνομα του Φετφατζίδη έπαιξε, άλλωστε, δυνατά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα ιταλικά Μέσα τον περασμένο Γενάρη χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσει το θέμα.

Όσον αφορά τον παίκτη, πάντως, θεωρείται πολύ πιθανό, αν δεν τα καταφέρει ούτε στην Κιέβο, να δει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα με σκοπό την αναγέννηση και την επιστροφή στην Εθνική ομάδα. Ο Φετφατζίδης θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στα πρώτα του χρόνια στον Ολυμπιακό, αποκαλέστηκε από πολλούς "Έλληνας Μέσι", αλλά ποτέ δεν έκανε το "μπαμ" που αναμενόταν βάσει των στοιχείων που έδειχνε στο γήπεδο. Δεν τον έχουν πάρει, όμως, τα χρόνια και στα 24, έχοντας στα πόδια του και την εμπειρία του Καμπιονάτο, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Και ο ΠΑΟΚ μπορεί απλόχερα να του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ο Γιώργος Δώνης! Πόσα λεφτά θα πάρει στη Σαουδική Αραβία; Διαβάστε ΕΔΩ

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags