Facebook Pixel Παίζει να είναι αυτός ο διάδοχος του Αναστασιάδη;
| 2015-03-09 00:30:00

Παίζει να είναι αυτός ο διάδοχος του Αναστασιάδη;

Παίζει να είναι αυτός ο διάδοχος του Αναστασιάδη;

Σενάριο που κυκλοφορεί στη Ρουμανία αποκαλύπτει ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής του Δικεφάλου και πού κολλάει ο Ραζβάν Ρατς. O Σκύλος κάτι μυρίστηκε...

Μουρμούρα και γκρίνια πάλι στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα έχασε ξανά από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με ανατροπή στη Λεωφόρο, όπου δέχθηκε τέσσερα γκολ συνολικά και τρία μέσα σε μισή ώρα. Το αποτέλεσμα αυτό, λοιπόν, επανέφερε τα σενάρια για αλλαγή προπονητή, καθώς εκτιμάται εδώ και καιρό ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα παραμείνει στον πάγκο από το καλοκαίρι και μετά.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SporDog, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία φήμη στην πιάτσα των μανατζαραίων που λέει ότι ο επόμενος τεχνικός του Δικεφάλου θα είναι από το εξωτερικό και μάλιστα από συγκεκριμένη χώρα.

Το σενάριο προέρχεται από τη Ρουμανία και αναφέρει πως την επόμενη σεζόν ο Ραζβάν Ρατς θα έχει Ρουμάνο προπονητή! Επειδή, λοιπόν, θεωρείται πολύ δύσκολο να φύγει από την Τούμπα μετά το νέο του συμβόλαιο, γίνεται αντιληπτό πως όσα λέγονται στην πατρίδα του διεθνούς αριστερού μπακ αφορούν τον ΠΑΟΚ.  

Πάντως, θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε ακουστεί συγκεκριμένο όνομα από τη Ρουμανία για τον ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον νυν προπονητή της Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος τεχνικός, αν και ήρθε στο μέσο της φετινής χρονιάς, έχει κάνει τρομερή δουλειά στην ακριτική ομάδα και τα αποτελέσματα "μιλάνε" για την αξία του.

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου όχι μόνο έχει "στρώσει" την Ξάνθη και έχει βοηθήσει την ομάδα να παίζει ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα έχει πανηγυρίσει εμφατικές νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ενώ έχει φέρει την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας αφήσει εκτός το Τριφύλλι με αποτέλεσμα μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Λουτσέσκου θεωρείται ένας προπονητής με σπουδαίο μέλλον και παρότι ο Χρήστος Πανόπουλος θέλει να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν, ξέρει πως αυτό θα είναι πολύ δύσκολο λόγω της φετινής του πορείας. Στον ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν το όνομά του στη σχετική λίστα, την οποία θα ανοίξει ο Ιάκωβος Αγγελίδης με τον νέο τεχνικό διευθυντή στο τέλος της σεζόν. Λέτε να είναι αυτός ο διάδοχος του Αναστασιάδη; 

ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ στη συνέντευξη Τύπου με ερώτηση δημοσιογράφου! Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags