Facebook Pixel Επιστρoφή Φετφατζίδη! 
| 2015-03-10 10:00:00

Επιστρoφή Φετφατζίδη! 

Επιστρoφή Φετφατζίδη! 

Η στήλη "SportDog Penalty" έχει για μια ακόμα φορά την αποκάλυψη.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του, αν και πλέον ελπίζει πως με τη φανέλα της Κιέβο Βερόνα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, θα πάρει τα πάνω του και θα επιστρέψει εκεί που είχε σταματήσει πριν από τον τραυματισμό του.

Ο "Φέτφα" πήγε στην Ιταλία με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Τζένοα, όμως στόχος του ήταν να πείσει πως αξίζει την ευκαιρία σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα. Για την ώρα δεν τα έχει καταφέρει και γι΄ αυτό δόθηκε δανεικός, ενώ για τον ίδιο λόγο υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο σενάρια για επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πάρα πολύ στα προσόντα του Έλληνα άσου και σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος έχει αποφασίσει να τον καλέσει πάλι στην Εθνική, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SportDog Penalty". Θυμίζουμε πως επί Ρανιέρι ο Φετφατζίδης δεν κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όμως ο Ουρουγουανός φαίνεται να τον υπολογίζει περισσότερο.

Ο νέος κόουτς της Εθνικής σε συζητήσεις του με τον Γιώργο Καραγκούνη και τους συνεργάτες του, έχει πει επανειλημμένως πως χρειάζεται τον καλό Φετφατζίδη στην ομάδα, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και στοιχεία που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της γαλανόλευκης. Θεωρεί ότι είναι από τους λίγους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, ενώ εκτιμάει πως λόγω ηλικίας μπορεί να αποτελέσει ένα μέλος του κορμού για το μέλλον.

Ο Μαρκαριάν, λοιπόν, σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και συγχρόνως να βοηθήσει την ομάδα στην εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που έχει στα προκριματικά. Αυτοί, μάλιστα, που ξέρουν καλά τον Μαρκαριάν, βάζουν και στοίχημα πως στις πρώτες κλήσεις του θα βρίσκεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags